Güzelliklerine güzellik kattılar

Ay-Ça Estetik Ana Sponsorluğunda bu yıl 14’üncüsü düzenlenecek olan Miss Mediterranean 2013 Güzellik Yarışmasının 12 finalisti, Dalyan Peloid Çamur Banyolarını ziyaret etti. Tesisi ziyaret eden güzeller, tesisin çamur...

Güzelliklerine güzellik kattılar

Ay-Ça Estetik Ana Sponsorluğunda bu yıl 14’üncüsü düzenlenecek olan Miss Mediterranean 2013 Güzellik Yarışmasının 12 finalisti, Dalyan Peloid Çamur Banyolarını ziyaret etti. Tesisi ziyaret eden güzeller, tesisin çamur havuzlarına girerek ciltlerini güzelleştirmek için şifalı çamurdan yararlandılar.

Bu yıl eğitim kampını Demre’de tamamlayan güzeller, Muğla’nın İztuzu Plajı, Caretta Caretta kaplumbağaları ve çamuru ile Dünyaca ünlü Dalyan beldesine gelen güzeller 4 günlük gezi kampı düzenlediler. Tanıtım Production Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bulut, Dünyaca Ünlü Peloid çamuru ile güzellerin cilt bakımı yaptıklarını, Dalyan’ın doğal ve tarihi yerlerinde günübirlik geziler düzenlediklerine ve kampın başarılı bir şekilde sürdüğünü söyledi.

Finalist güzelleri Dalyan’a davet ve ağırlayan Dalyan Peloid Tesisleri Yönetim Kurul Başkanı Talat Yalılı ise, Missi Mediterranean 2013 güzellerini Dalyan’da ağırlamaktan çok mutlu olduklarını ve Dalyan Peloid çamurunun mucize etkisini güzellerin denemelerinin çok önemli olduğunu, bu mucize çamurun dünyaya duyurulmasına katkısı olacağına inandığını belirtti.

Tanıtım Production rafından buyıl 14ncüsü düzenlenecek olan Miss Mediterranean 2013 Güzellik Yarışması finali 07 Temmuz Pazar günü Antalya Hotel Limra Gala Salonunda yapılacak.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.