Güzeller Marmaris’te kampa girdi

Belçika'da düzenlenen 'Miss Limburg' güzellik yarışmasının finalistleri, Muğla’nın Marmaris ilçesinde kampa girdi.Eylül ayında Belçika’da yapılacak Limburg Güzellik Yarışması'nın finalistleri, hazırlık kampını Marmaris'te...

Güzeller Marmaris’te kampa girdi

Belçika'da düzenlenen 'Miss Limburg' güzellik yarışmasının finalistleri, Muğla’nın Marmaris ilçesinde kampa girdi.

Eylül ayında Belçika’da yapılacak Limburg Güzellik Yarışması'nın finalistleri, hazırlık kampını Marmaris'te gerçekleştiriyor. Birbirinden güzel 20 kızın podyumda boy göstereceği yarışmanın finalistlerinin ilk durağı Gökova’da bulunan at çiftliğiydi. Belçikalı güzeller burada önce ata bindi, daha sonra Günnücek Milli Parkı'na giderek bisiklete binip katalog çekimleri için poz verdi.

Finalistlerin arasında bir de Türk kızı bulunuyor. Aslen Sivaslı olan fakat Belçika’da doğup büyüyen 18 yaşındaki Rana Türksoy'un amacı, daha sonra Türkiye'de de güzellik yarışmasına katılmak. "Yarışmaya Türk olarak katılmak onur verici" diyen Türksoy, "Şansımın ne olduğunu bilemiyorum çünkü finalde yarışacak olan kızların hepsi birbirinden güzel. Elimden geleni yapmaya çalışacağım. Miss Turkey güzellik yarışmasına katılmak isterim" ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 96 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.