“Güzel Köylü” dizisinin galası yapıldı

Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Bozüyük Mahallesi’nde çekimleri yapılan ‘Güzel Köylü’ dizisinin galası yapıldı.Star TV ekranlarında yayınlanan ‘Güzel Köylü’ dizisinin galası Bozüyük Mahallesi Pınarbaşı...

“Güzel Köylü” dizisinin galası yapıldı

Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Bozüyük Mahallesi’nde çekimleri yapılan ‘Güzel Köylü’ dizisinin galası yapıldı.

Star TV ekranlarında yayınlanan ‘Güzel Köylü’ dizisinin galası Bozüyük Mahallesi Pınarbaşı Tesisleri’nde gerçekleşti. Galaya Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, Yatağan Kaymakamı Veli Biçer, Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, yönetmen Mustafa Şevki Doğan, dizi oyuncuları ve davetliler katıldı.

Dizinin ilk bölümünü kurulan dev ekranlarda davetliler ile birlikte izleyen dizi oyuncuları neşeli ve sıcak tavırları gözlerden kaçmadı.

Dizi gösterimin ardından gazetecilere açıklama yapan Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Bozüyük’ün doğal bir plato haline geldiğini belirterek; “Bozüyüklü hemşehrilerimizle beraber bu doğal platoda çekilen filmin ilk gösterimini birlikte izlemekten çok mutlu oldum. Dizide emeği geçen arkadaşları yürekten kutluyorum. Hem film ekibi hem Muğlalılar adına dizinin çok uzun süre gösterimde kalmasını diliyorum” diye konuştu.

Başarılı yönetmen Mustafa Şevki Doğan ise: "Ben de artık kendimi Muğlalı sayıyorum. Burada bize kucak açan herkese çok teşekkür ediyorum. Dizinin ilerleyen bölümlerinde sıcak bir komedi, izleyicileri bekliyor. Dünyanın en güzel ili Muğla. İnsanları, sıcaklığı ve yardımlaşmasıyla en güzel memleketlerimizden bir tanesi. Muğla ve Bozüyük adeta bir film platosu. Burada dizi çekmekten çok mutluyum” dedi.

Dizinin sonunda oyuncuları ayakta alkışlayan davetliler dizi oyuncuları ile hatıra fotoğrafı çektirerek sohbet etme imkanı buldu.

Bu haber toplam 1384 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.