“Güzel Köylü” dizi ekibi Vali Güvençer’i ziyaret etti

Daha önce “Baba Ocağı” dizisinin çekimlerinin yapıldığı Muğla’nın Yatağan İlçesine bağlı Bozüyük Mahallesi’nde çekimleri devam eden “Güzel Köylü” isimli dizinin yönetmeni Mustafa Şevki Doğan, dizinin oyuncularından...

“Güzel Köylü” dizi ekibi Vali Güvençer’i ziyaret etti

Daha önce “Baba Ocağı” dizisinin çekimlerinin yapıldığı Muğla’nın Yatağan İlçesine bağlı Bozüyük Mahallesi’nde çekimleri devam eden “Güzel Köylü” isimli dizinin yönetmeni Mustafa Şevki Doğan, dizinin oyuncularından Ahmet Mümtaz Taylan ve Ali İpin, teknik ekipten Barbaros Canlı, Kazım Gök ve Emrah Gürsu Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i makamında ziyaret etti. Dizinin yönetmeni Mustafa Şevki Doğan, daha önce de aynı mahallede ‘Baba Ocağı’ dizisinin çekimlerini gerçekleştirmişti.

Vali Güvençer, ‘Güzel Köylü’ dizisinin Muğla’nın tanıtımı açısından önemli katkı sağlayacağını, mümkün olduğu kadar gerekli desteğin verileceğini söyledi. Muğla’nın güzelliklerinin tanıtılması açısından bu dizinin vesile olacağını söyleyen Vali Güvençer dizi ekibine başarılar diledi.

Gold Film yapımı olan ‘Güzel Köylü’ dizisinin senaristliğini Baykut Badem ve Filiz Ekinci yapıyor. Gizem Karaca, Berk Cankat, Ahmet Mümtaz Taylan, Zerrin Sümer, Özlem Tokaslan, Ali İpin, Mehmet Ali Nuroğlu, Erkan Sever, Tolga Ortancıl, Simge Selçuk’un oyuncu kadrosunda yer aldığı Güzel Köylü, İstanbul'un keşmekeşinden bunalan Gül’ün (Gizem Karaca) İstanbul’u terk edip küçük bir Ege kasabası olan Güzelköy’e yerleşmesini ve burada başından geçenleri konu alıyor. Güzel Köylü dizisi 24 Haziran 2014 Salı akşamı Star TV’de ekrana gelecek.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.