Güvenlik görevlisinin hassasiyeti

Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli güvenlik görevlisi Şahin Pökün, hastane içinde bulduğu 17 bin lirayı sahibine teslim edilmek üzere hastane güvenlik müdürüne teslim etti.29 Ekim’de yeni binasında...

Güvenlik görevlisinin hassasiyeti

Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli güvenlik görevlisi Şahin Pökün, hastane içinde bulduğu 17 bin lirayı sahibine teslim edilmek üzere hastane güvenlik müdürüne teslim etti.

29 Ekim’de yeni binasında hizmet vermeye başlayan Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bir vatandaş tarafından düşürülen 17 bin lira para güvenlik görevlisi tarafından bulunarak hastane güvenlik müdürüne teslim edildi.

Hastanede güvenlik görevlisi olarak çalışan Şahin Pökün, asansörlere yakın bir alanda yerde 100 liralık demetler halinde para buldu. Pökün, parayı hastane güvenlik müdürüne teslim etti. Parayı düşüren vatandaşın tespit edilmesi için hastane içindeki güvenlik kameraları tek tek tarandı. Yapılan tarama sonrası paranın sahibi tespit edildi ve para sahibine teslim edildi. İsminin açıklanmasını istemeyen para sahibi hastane yönetimine ve güvenlik görevlisine teşekkür etti.

Güvenlik görevlisine teşekkür belgesi

Muğla İl Sağlık Müdürü Dr. İskender Gencer ve Hastane Başhekimi Prof. Dr. Ümit Başar Semiz, güvenlik görevlisi Şahin Pökün’ü duyarlılığı ve dürüstlüğünden dolayı teşekkür plaketi ile ödüllendirdi. İl Sağlık Müdürü Gencer, “Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevini yaparken yerde bulduğu 17 bin lira parayı önce müdürüne ileterek sahibine iletilmesini sağladı. Kendisine teşekkür ediyorum. Dürüstlüğünden, yardımseverliğinden ve görevine olan hassasiyetinden dolayı teşekkür ediyorum kendisine. Bu işi yapan arkadaşımız onure edilsin, toplumda hala bu tip insanların var olduğu vatandaş tarafından bilinsin istiyorum” dedi.

MSKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ümit Başar Semiz, “Ben böyle bir kardeşimizin bizim bünyemizde, bizim çalıştığımız arkadaşlarımızdan biri olması nedeniyle gurur duyuyorum. Dürüstlüğü ve bu konudaki özverisi nedeniyle kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Muğla Sağlık Müdürü Dr. İskender Gencer ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi tarafından imzalanan teşekkür belgesi güvenlik görevlisi Ramazan Pökün’e verildi.

Bu haber toplam 224 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.