Güvenli Motosiklet Sürüşü eğitimi verilecek

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ve ART Motoakademi işbirliğinde iyi bir motosiklet sürücüsü olmak isteyenlere yönelik olarak İleri Sürüş Tekniklerini içiren seminer 19 Haziran Cuma günü Üniversitenin AKM Salonunda gerçekleştirilecek.Art...

Güvenli Motosiklet Sürüşü eğitimi verilecek

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ve ART Motoakademi işbirliğinde iyi bir motosiklet sürücüsü olmak isteyenlere yönelik olarak İleri Sürüş Tekniklerini içiren seminer 19 Haziran Cuma günü Üniversitenin AKM Salonunda gerçekleştirilecek.

Art MotoAkademi eğitmeni Alparslan Bulut’un konuşmacı olarak katılacağı seminerde Motosiklet Yol Sanatı Sistemi başlığında; güvenlik, görüş, pozisyon, viraj alma, frenleme, sollama, şehir içi sürüş gibi güvenli ve ileri sürüş teknikleri konusunda sürücülere bilgi aktarılacak.

MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Ahmet Rahmi Günay, günlük yaşamında ulaşım konusundaki tercihini motosikletten yana kullanan her vatandaşın güvenli sürüş teknikleri hakkında düzenlenen seminere mutlaka katılması gerektiğini ifade etti. Motosiklet kazalarındaki artışa da dikkat çeken Günay, “Muğla’da çok sayıda motosiklet kullanıcısı var. Ancak motosiklet kullanabilmek için her sürücünün belli teknikleri öğrenmesi gerekiyor. Seminere konuşmacı olarak katılan Alparslan Bulut, motosiklet dünyasının önemli isimlerinden birisi. Seminerde güvenli ve ileri sürüş teknikleri anlatılacak. Muğla’da faaliyet gösteren motosiklet kulüpleri başta olmak üzere tüm motosiklet kullanıcılarını bilgilerini arttırmak ve daha güvenli sürüşe sahip olmaları için bu seminere davet ediyoruz” dedi.

ART MotoAkademi’den Alparslan Bulut’un konuşmacı olarak katılacağı seminer 19 Haziran 2015 Cuma günü saat 21.00’de Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

ART MotoAkademi Eğitmeni, ART İleri Sürüş Uzman Gözlemcisi, ART Motosiklet Hakimiyet Eğitmeni, IAM Üyesi, ART AAR Üyesi. 1993 yılından itibaren Kara Araçlarına ilişkin Kaza Branşında Sigorta Eksperliği görevini yürütüyor. Bulut, RoSPA - ROADAR Defansif ve ileri sürüş eğitmeni.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.