Güvençer’in okul ziyaretleri sürüyor

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer’in bir süre önce başlattığı okun inceleme ve ziyaretleri aralıksız olarak sürüyor.Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Menteşe ilçesindeki okulları ziyaret etmeye devam ediyor.Vali Güvençer’e...

Güvençer’in okul ziyaretleri sürüyor

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer’in bir süre önce başlattığı okun inceleme ve ziyaretleri aralıksız olarak sürüyor.

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Menteşe ilçesindeki okulları ziyaret etmeye devam ediyor.

Vali Güvençer’e Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar da eşlik etti.

Vali Mustafa Hakan Güvençer ziyarete okul yönetimi ve öğretmenler ile toplantı yaparak başladı.

Toplantıda Muğla Menteşe Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Turgut Öztürk: “Okulumuzda eğitim verilen bölümler; Bilişim Teknolojileri Alanı, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı, Büro Yönetimi ve Sekreterlik Alanı, Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Alanı, Halkla İlişkiler ve Organizasyon Hizmetleri Alanı, Radyo Televizyon Alanı olduğunu,  1948’den bu yana eğitim-öğretim hayatına devam eden okulumuz bugün çeşitli branşlarda eğitim gören 1188 öğrenci, 86 öğretmen bulunmaktadır.” diyerek bilgi verdi.

Daha sonra öğrencilerle sınıflarında ziyaret ederek, başarı dileklerinde bulundu. Öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Güvençer, uygulama sınıflarındaki uygulama derslerine katıldı. Okul kütüphanesini gezerek, kütüphanenin kapsamından memnun olduğunu belirterek, okul yöneticilerine teşekkür etti.

Okulun tarihçesi, fiziki yapısı, personel durumu, öğrenci durumu, derslik başına düşen öğrenci sayıları, okul öğrencilerinin yüksek öğrenime yerleşme durumları hakkında bilgi alan Vali Güvençer, daha sonra okul alanların da incelemelerde bulunduktan sonra, ziyaretini tamamlayıp okuldan ayrıldı.

Bu haber toplam 85 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.