Güvençer’den yeni yıl mesajı

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, bir mesaj yayınlayarak yeni yılı kutladı. Güvençer; “Sahip olduğu doğal, kültürel, tarihsel zenginliklerle ülkemizin ve dünyanın ilgisini çeken “Yeryüzü Cenneti” ilimizin sosyo-kültürel...

Güvençer’den yeni yıl mesajı

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, bir mesaj yayınlayarak yeni yılı kutladı. Güvençer; “Sahip olduğu doğal, kültürel, tarihsel zenginliklerle ülkemizin ve dünyanın ilgisini çeken “Yeryüzü Cenneti” ilimizin sosyo-kültürel alanda daha çok gelişmesi için, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda sizlerle birlikte çok çalışacağımıza inancım tam.” Dedi.

Güvençer, mesajında şu duygu ve düşüncelere yer verdi: “Üzüntü ve sevinci ile geride bıraktığımız 2013 yılını tamamlayarak, yeni umutlarla 2014 yılına birlikte adım atıyoruz.Yeni yılın ülkemize, milletimize, tüm insanlığa, huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ederim.

Muğlalı hemşerilerimin, çalışma arkadaşlarımın, yeni yıl tatillerini ilimizde geçiren konuklarımızın ve değerli basın mensuplarının, yeni yıllarını bu duygularla kutlayarak, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Sahip olduğu doğal, kültürel, tarihsel zenginliklerle ülkemizin ve dünyanın ilgisini çeken “Yeryüzü Cenneti” ilimizin sosyo-kültürel alanda daha çok gelişmesi için, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda sizlerle birlikte çok çalışacağımıza inancım tam.

Huzur ve güzellik dolu geçmesini temenni ettiğim bu yeni yılda da toplumsal huzurun sağlanması, ilimizin dolayısıyla ülkemizin kalkınması için devlet-vatandaş el ele vererek güç birliği yapmamız ve çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmamız gerekmektedir.

Diğer yandan turizm şehri olarak ön plana çıkan ilimizin ekonomik girdinin ötesinde kültürümüzü tüm insanlığa anlatma konusunda ayrı bir misyonu olduğunun bilincinde bize yakışır şekilde davranmalıyız. Turizm; öncelikle insanların birbirlerini tanımaları, anlamaları, birbirlerini sevmeleri, iyilikler için birbirleri ile güç birliği yapmaları için birer araç. Bu nedenle, bir turizm şehri olarak bu yeni yılda da ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle 2014 yılının Muğla’da yaşayan herkesin, yeni yılını kutlar; sağlık, huzur, bereket ve başarı getirmesini diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.