Güvençer’den müdürlere veda yemeği

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Muğla’daki görevlerinden ayrılan bazı daire müdürlerine bir veda yemeği verdi.Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Muğla’daki görevlerinden ayrılan İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, İl...

Güvençer’den müdürlere veda yemeği

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Muğla’daki görevlerinden ayrılan bazı daire müdürlerine bir veda yemeği verdi.

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Muğla’daki görevlerinden ayrılan İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, İl Müftüsü Hasan Başiş, Sosyal Güvenlik Kurumu Ayhan Dorum ve Çevre Şehircilik İl Müdürü İlker Uğur için veda yemeği verdi.

Yemekte Muğla’dan ayrılacak müdürlere ve davetlilere hitaben bir konuşma yapan Vali Güvençer, “Muğla’da görev yaptığım süre içinde her birinden yeni şeyler öğrendiğim dört kardeşim için hem şahsım hem de vilayetimiz adına hüznü yaşadım. Bu vilayet yuvamız. Burada çalışan herkes akrabalık ilişkisi gibi kardeşimiz. Dört sevgili kardeşimde her şeyden önce iyi bir insandı. Bu ile kendilerinden fedakarlık yaparak bir şeyler kattı. Kardeşlerimden ayrılığın hüznünü yaşarken diğer taraftan sizlerin de kıymetini anlıyorum.” ifadelerini kullandı.

Herkesin kamu görevlisi olduğunu, vakti zamanı gelince ayrılık sireninin herkes için çalacağını belirten Vali Güvençer, “Duygularımı ifade ederken hepinizden daha zor durumdayım. Hem kendim hem sizlerin hem de 1 milyon 200 bin Muğlalı hemşerilerim adına konuşmak son derece müşkül. Arkadaşlarımız fedakarlık yaparak bu ile bir şeyler katmaya çaba sarf ettiler. Varsa bizim hakkımız helal olsun. Ben de tüm şehir adına helallik diliyorum.” dedi.

Genel nitelikleri ile her bir müdürün iyi insan olduğunu vurgulayan Vali Güvençer: “Ahmet Müdürümü yüksek sorumluluk, işine olan sadakati ile hatırlayacağım. İl Emniyet Müdürü deyince benim gönül dünyamı dolduracak kişi Ahmet beydir. Bunca ağır görev bilincinden sonra inşallah birazcık ailesine ve kendine zaman ayırma fırsatı bulur. Müftümüzle çok daha uzun çalışmak isterdim. Bazen birbirimizi tanımak sevmek için çok uzun zaman geçirmeye gerek yok. Bütün samimiyetimle, saygıyla Hasan Hocamı saflığı, samimiyeti, sempati duygusuyla hatırlayacağım. Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürüm Ayhan Beye gelince o gidecek ama güler yüzü, beyefendiliği, güzelliği baki kalacak. Ayhan Bey gittiği yerde Muğla’yı bizleri temsil edecek. Güler yüzü solmasın. Genç, delikanlı İlker Uğur kardeşime gelince İlker Bey tam anlamıyla genç kimliği ile benim kardeşimdi. Takım arkadaşları ile sorumlu olduğu görevi iyi bir şekilde yerine getirdi. Sevdim, takdir ettim. Daha çok genç. Önünde uzun ve bereketli yolu olan bir arkadaşımız. Muğla’da edindiği tecrübe ve dostluklar inşallah yolunu aydınlatır. Bu gece biz davete icabet ederek büyük bir mutlulukla, huzurla dolduk. Onlar giderken güle güle diyerek dualarımızı iletmiş oluyoruz. Bir süre sonra isimlerimizi unutabiliriz ama insan olarak bizzat hayatımıza dokunan figürler baki kalacaktır. Arkadaşlarıma bundan sonraki hayatlarında aileleri ile birlikte huzur, mutluluk ve afiyet diliyorum. Ve işte geldik gidiyoruz şen olasın Muğla şehri diyorum.” diye konuştu.

Vali Güvençer tayinleri çıkan müdürlere plaketler takdim etti. Protokol üyeleri tarafından müdürlere hediyeleri verildi.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.