Güvençer’den kutlama

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, bir mesaj yayınlayarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Güvençer mesajında şu görüş ve düşüncelere yer verdi:  “Dünya Kadınlar Günü”; insan hakları temelinde kadınlar...

Güvençer’den kutlama

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, bir mesaj yayınlayarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Güvençer mesajında şu görüş ve düşüncelere yer verdi:  “Dünya Kadınlar Günü”; insan hakları temelinde kadınlar için sosyal, siyasi, ekonomik bilincin oluşturulmasını amaçlamıştır.

Aile müessesinin temel taşı‚ milli değerlerimizin temsilcisi olan özverili kadınlarımızın‚ yaşamın bütün alanlarına etkin bir şekilde katılmalarına imkan sağlayacak şartları hazırlamak‚ herkesin ortak sorumluluğudur. Bir toplumun gelişmişlik ölçütlerinden biri de kadınlarının o toplumdaki saygınlığı ve hürriyeti, iktisadi ve siyasi alana olan katkılarıdır.

Gelecek nesillerimizi yetiştiren kadınlarımızın toplumda hak ettikleri yeri alma, huzurlu yaşama, eşitlik temennilerinin dile getirildiği, Birleşmiş Milletler tarafından 1977 yılında ilan edilen  bu anlamlı ve özel günlerini kutluyorum.”

Bu haber toplam 58 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.