Güvençer’den Kırbaç’a ziyaret

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, göreve yeni başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürüne görevinde başarılar dileyen Güvençer, eğitim ve öğretim konularında...

Güvençer’den Kırbaç’a ziyaret

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, göreve yeni başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürüne görevinde başarılar dileyen Güvençer, eğitim ve öğretim konularında görüş alışverişinde bulundu.

Daha sonra Maarif Müfettişleri Başkanı Fikret Süren, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerinin de hazır bulunduğu görüşmede; yatırım ve onarımlar, dersanelerin dönüşümü, yönetici atama yönetmeliği, Avrupa Birliği Projeleri, eğitim öğretimin genel işleyişi konularında değerlendirmelerde bulunuldu. Muğla’ya yeni atanan şube müdürleri ile tek tek tanışan Vali Güvençer, yeni şube müdürlerine görevlerinde başarılar diledi.

Muğla için hep birlikte çalışılması gerektiğinin ifade edildiği görüşmede; Muğla’nın eğitim profilini her geçen gün daha iyi noktalara taşımak üzere yoğun çaba içerisinde olunması ve bu konuda tüm paydaşların üzerine düşen gayreti göstermesi gerektiği belirtildi.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.