Güvençer’den Engelliler Kampına ziyaret

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve eşi Fatma Dilek Güvençer Yaraş Mahallesi’nde bulunan engelliler izci kampını ve Muğla Engelliler Derneği’ni ziyaret etti.Vali Güvençer ile Fatma Dilek Güvençer’e Aile ve Sosyal Politikalar...

Güvençer’den Engelliler Kampına ziyaret

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve eşi Fatma Dilek Güvençer Yaraş Mahallesi’nde bulunan engelliler izci kampını ve Muğla Engelliler Derneği’ni ziyaret etti.

Vali Güvençer ile Fatma Dilek Güvençer’e Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu ve eşi, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Nazif Ekici de eşlik etti.

Vali Güvençer’in eşi Fatma Dilek Güvençer Muğla Zihinsel Engelliler Derneği Başkan Yardımcısı Sibel Matur ve Muğla Engelliler Derneği Başkanı Emine Çakıroğlu’na çiçek verdi.

Atatürk İzci Evi’ni gezen Vali Güvençer: “Bunca insanın güzelliğini ve sevgisini yaşadıktan sonra ne söylesek kifayetsiz kalır. Bu mutluluğu yaşamak için bu ortamın içinde olmak gerekir.” dedi.

Vali Güvençer Muğla Özel Eğitim Uygulama ve Özel Eğitim İş Uygulama Okulu Müdürü Ercan Kılıç’a, İzci Lideri Şaban Erdoğan’a, kamp aşçısı Mehmet Yıldız’a teşekkür belgesi verdi.

Daha sonra Kışla Mevkii’nde bulunan Muğla Engelliler Derneği’ne gelen Vali Güvençer ve eşi Fatma Dilek Güvençer  bir süre dernek yöneticileri, engelliler ve aileleri ile sohbet ettiler.

Bu haber toplam 105 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.