Güvençer, vatandaş ile iftar yaptı

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Menteşe Belediyesi tarafından kurulan iftar çadırında vatandaşlar ile birlikte kuyruğa girdi ve karavanada yine vatandaşlarla birlikte oruç açtı.Muğla’nın Menteşe Belediyesi tarafından...

Güvençer, vatandaş ile iftar yaptı

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Menteşe Belediyesi tarafından kurulan iftar çadırında vatandaşlar ile birlikte kuyruğa girdi ve karavanada yine vatandaşlarla birlikte oruç açtı.

Muğla’nın Menteşe Belediyesi tarafından kurulan iftar çadırında her gün çok sayıda vatandaş iftarını açarken, Vali Mustafa Hakan Güvençer iftarını açmak için çadırı tercih etti. Çadırdaki İftar yemeğine Garnizon komutanı Kurmay Albay Halil Çelik, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Cumhur Çoban, Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, İl Müftüsü Abdurrahman Koçak, kamu kurum müdürleri katıldı.

Vali Güvençer iftar saatinden 30 dakika önce geldiği çadır önünde vatandaşlar ile birlikte kuyruğa girdi. Kuyrukta vatandaşlar ile hem sohbet eden, hem de yemek sırasını bekleyen Vali Güvençer, çadırda vatandaşlar ile yan yana oturdu. İftar saatine kadar sohbet eden Vali Güvençer, iftar sonrası çadırda bulunan vatandaşlarla tek tek görüştü.

Bu haber toplam 100 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.