Güvençer, tesisleri inceledi

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nce yapımı devam ettirilen yüzme havuzu, spor salonu ve gençlik merkezi inşaatlarını yerinde inceledi.Projeleri tek tek inceleyen Vali Güvençer,...

Güvençer, tesisleri inceledi

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nce yapımı devam ettirilen yüzme havuzu, spor salonu ve gençlik merkezi inşaatlarını yerinde inceledi.

Projeleri tek tek inceleyen Vali Güvençer, çalışanlardan inşaat hakkında bilgi aldı. Bu projelerin spor açısından ilimize büyük katkı sağlayacağını kaydeden Vali Güvençer: “Kısa süre sonra bitirilmesi planlanan bu projeleri çok önemsiyorum. Yeni tesislerin yapımı ile birlikte Menteşe ilçemize spor tesisleri kazandırma konusunda çok ciddi ve büyük bir adım atmış olacağız. Şimdiden Muğlalı hemşehrilerime hayırlı olmasını diliyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Aralık ayının ikinci haftasında yapımı başlanan ve fiziki gerçekleşme oranı yüzde 24 olan 3 bin kişilik spor salonunun 2015 yılı ocak ayında bitmesi bekleniyor. Spor tesislerinin bitmesi ile birlikte Muğlalı vatandaşlara ve Muğla’ya gelecek konuk sporculara kapsamlı bir hizmet verecek spor tesislerinden 7 Aralık 2014’ta başlanan 500 seyircili kapalı yüzme havuzunun inşaatının ise fiziki gerçekleşme oranı yüzde 80 iken, 15 Ağustos 2014 tarihinde bitmesi bekleniyor. Muğla Gençlik Merkezinin fiziki gerçekleşme oranı yüzde 80 iken, 16 Ağustos 2013 tarihinde başlayan projenin 2014 Temmuz sonu bitmesi bekleniyor.

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.