Güvençer, sektör temsilcileri ile buluştu

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, beraberindeki heyetle Milas-Bodrum Hava Limanı Toplantı Salonunda su ürünleri sektör temsilcileri ile bir araya geldi.Heyet, sektör temsilcileri ile bir araya gelerek sektörün sorunları hakkında...

Güvençer, sektör temsilcileri ile buluştu

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, beraberindeki heyetle Milas-Bodrum Hava Limanı Toplantı Salonunda su ürünleri sektör temsilcileri ile bir araya geldi.

Heyet, sektör temsilcileri ile bir araya gelerek sektörün sorunları hakkında üreticilerin görüş ve istekleri hakkında bilgi aldı.

Toplantıda İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün su ürünleri hakkındaki sunumunun ardından sektörün genel durumu, beklentileri, sorunları, alınması gereken önlemler, ülke ekonomisine katkısı, çevresel ve turizm yönüyle değerlendirilmesi yapıldı. Sektörün; diğer sektör faaliyetlerini etkilemeden, çevre duyarlılığı ve bilinci içinde faaliyetlerini sürdürerek, bulunduğu konumdan daha ileriye gidebilmesi için alınması gereken tedbirler gündeme getirildi. Görüşülen sorunların çözülüp çözülmediği ve yeniden değerlendirilme yapılması için toplantının eylül ayında tekrarlanması kararlaştırıldı.

Toplantının ardından Vali Güvençer, beraberindeki heyetle denizlerde ve toprak havuzlarda üretim yapan su ürünleri yetiştiricilik tesislerini ve işleme-paketleme tesislerini ziyaret ederek tesisler hakkında bilgi aldı.

Heyette Vali Güvençer’in yanı sıra Milas Kaymakamı Fuat Gürel, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili Muhammet Sevinç, Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Şanlı, Güllük Liman Başkanı Türker Kutlu, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Oktay Çelik, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü teknik personeli yer aldı.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.