Güvençer, Ortaca’da incelemelerde bulundu

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Ortaca ilçesi ve Dalyan beldesinde bir dizi incelemelerde bulundu.Vali Mustafa Hakan Güvençer Ortaca’daki Belediye Başkanları, Kamu kuruluşlarının Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları başkan...

Güvençer, Ortaca’da incelemelerde bulundu

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Ortaca ilçesi ve Dalyan beldesinde bir dizi incelemelerde bulundu.

Vali Mustafa Hakan Güvençer Ortaca’daki Belediye Başkanları, Kamu kuruluşlarının Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları başkan ve üyelerinin ile Kaymakamlık salonunda tanışma toplantısı yaptı. Vali Mustafa Hakan Güvençer burada Ortaca Kaymakamı Hüseyin Yılmaz’dan yaklaşık bir buçuk saat süren brifing aldı. Vali Mustafa Hakan Güvençer yaptığı konuşmasında; Önümüzdeki hafta Kurban Bayramının olduğunu bildiren Vali Güvençer Bayramın herkese, hayırlar getirmesini diledi.

Muğla’da göreve başladığı hafta sivil araçla kimse tanımadığı için Ortaca’ya geldiğini, yüzeysel bir keşif yaptığını, olumlu bir görüş elde ettiğini, bu günde aynı sıcak şekilde karşılanmaktan mutlu olduğunu söyleyerek; “Ortaca’ya güç almaya, cesaret almaya ve ümitlerimi beslemeye geldim. İyi ki gelmişim. Burada bulunduğum süre içinde herkesin oldukça güzel teşekkür dileklerini gördüm. Kimsenin kendiliğinden kimseye özel bir borcu yoktur. Kardeşlik havasında bir uyum bir mutluluk bir kararlılık varsa çalışanlardan başlayarak her bir Ortaca’lının bunda bir katkısı vardır. Hiç birinizin hiç birimize teşekkür borcu yoktur. Sadece kıymetini bilmeliyiz. Hepimiz Ortaca için sahip olduğu potansiyel ’den ve güçten yararlanmalıyız. Özellikle yönetici kademesindeki arkadaşların en büyük görevi bu sese kulak vermeli, bu sesi anlamaya çalışmalı, bu sesten faydalanmalı ve bu sesi kendi enerjisiyle bir sinerjiye bir berekete dönüştürmelidir. Devletin dilinin yazı olduğu unutulmamalı. İyi niyetle saygı kuralları içerisinde niyetlerini ve güçlerini birleştirirlerse bu birlikteliğe mutlak surette bereket ihsan edecektir. Sizleri dinlemeye geldim. Muğla’nın küçük profilini yansıtan Ortaca bana fotoğraf verecektir” dedi.

Ortaca hakkında brifing verilmesinin ardından ilçe kamu kurum ve kuruluş müdürlüklerini de ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.