Güvençer için veda yemeği

Son Valiler Kararnamesiyle Kahramanmaraş Valiliğine atanan Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve Fatma Dilek Güvençer için Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğrenci Sarayı’nda veda yemeği verildi.Vali Mustafa Hakan Güvençer’in...

Güvençer için veda yemeği

Son Valiler Kararnamesiyle Kahramanmaraş Valiliğine atanan Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve Fatma Dilek Güvençer için Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğrenci Sarayı’nda veda yemeği verildi.

Vali Mustafa Hakan Güvençer’in fotoğraflarından oluşan sinevizyon gösterisi ile başlayan gece veda konuşmaları ile devam etti.

Veda yemeğinin açılış konuşmasını yapan Vali Yardımcısı Salih Gürhan: “Ayrılık öncesi sevdiklerimizi, dostlarımızı bana biraz zor geliyor ama güzel insanları da anlatmak gerekiyor. Daha önemlisi sevdiğimiz insanları anlatmak bizim için erdemli bir gönül borcudur. Valimizin gönlümüzde ayrı bir yeri vardır olmaya da devam edecektir. Kimsenin kimseye tahammül edemediği, bir ortamda kimsesizlerin kimsesi olan, dert dinleyen, çözüm arayan, güler yüzü ile devletin gülen yüzünü gösteren Sayın Valimiz bu tavrı ile her türlü takdiri hak etmiştir. Sayın Valim yeni görev yerinizde başarılarınızın devamını diliyorum. Yolunuz açık olsun.” dedi.

Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, Muğla Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Nurettin Demir ve Ali Boğa’nın konuşmalarının ardından konuşan Vali Mustafa Hakan Güvençer;  “15 ay içerisinde kuvvetle muhtemel müteaddit defalar ben sizlere hitap ettim sizler beni dinlediniz. Belki ilk kez bu 15 ay içerisinde tabiri caizse kelimeler boğazıma düğümleniyor. Bir taraftan ayrılışın gayrı tabihi hüznü öte yandan ciddi bir mahcubiyet  her şeyden önce benim için bu davete icabet ederek bu gece bu zaman dilimini benimle paylaştınız. Çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Karşılıksız bütün samimiyetiyle Muğla’yı ve Muğlalıları sevdiğini vurgulayan Vali Güvençer: “Her ne yaptımsa her ne söyledimse her nereye bakıp her ne gördümse sadece ve sadece sevgi vardı. Allah’a şükrediyorum ki bu samimi sevgi siz değerli dostlarımda ve Muğlalı hemşehrilerimde aynı şekilde misli ile mukabele buldu.” dedi.

Muğla’nın hayatında vazgeçilmez bir parça olduğunu dile getiren Vali Güvençer: “Sizler benim hayatımda elbette vazgeçilmez bir parça olacaksınız. Ben tek başıma ya da ailemle birlikte Muğla’dan gitmeyeceğim. Muğla’yı siz isteseniz de istemesiniz de kabul etseniz de etmeseniz de beraberimde götüreceğim. Sadece gitmek ve götürmekle kalmayacağım kendimden sevgimden yüreğimden zihnimden hatıralarımdan mutlaka bir şeylerde Muğla’da kalacak. Burada ve gittiğim her yerde ömür boyunca birlikte yaşamaya devam edeceğiz.  Şu anda sizlerden tek dileyebileceğim samimi bir helalliktir. Lütfen haklarınızı helal ediniz.” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 98 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.