Güvençer Dalaman’ı ziyaret etti

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Dalaman’daki kamu kurum ve kuruluşlarına resmi ziyaret gerçekleştirdi. Çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Dalaman’a giden Vali Güvençer, ilk olarak Dalaman Kaymakamlığını...

Güvençer Dalaman’ı ziyaret etti

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Dalaman’daki kamu kurum ve kuruluşlarına resmi ziyaret gerçekleştirdi. Çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Dalaman’a giden Vali Güvençer, ilk olarak Dalaman Kaymakamlığını ziyaret etti.

Vali Güvençer’i, Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek, Garnizon Komutanı Albay Murat Selçuk Çol, Belediye Başkanı Sedat Yılmaz, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdürleri, siyasiler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri karşıladı.

Dalaman’ın idari, ekonomik, kültürel ve sosyal yapısı, turizmi, sağlık durumu, alt yapı ile ilgili çalışmaları, güvenlik ve asayiş, mahalli idarelerin durumu hakkında Datça Kaymakamı Üncü’den brifing alan Vali Güvençer, Kaymakamlıktaki odaları dolaşarak personelle tanıştı.

Daha sonra Dalaman Tarım İşletmeleri Müdürlüğü’ne ziyaret gerçekleştiren Vali Güvençer, TİGEM’e ait tarım arazilerinde incelemelerde bulundu. Buradan ayrılan Vali Güvençer, Garnizon Komutanlığı’nı ziyaret etti.

ATM Dalaman Havalimanı’na da giden Vali Güvençer, ATM Havalimanı Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Güvenç’ten brifing aldı.  Devlet Hava Meydanları İşletmesi’ni de ziyaret eden Vali Güvençer, daha sonra Yat Limanı, Sarsala Koyu ve Kocagöl’de incelemelerde bulundu.

Yapımı devam eden Dalaman Meslek Yüksek Okulunu ziyaret eden Vali Güvençer, yerinde incelemelerde bulunduktan sonra akşam saatlerinde ilçeden ayrıldı.

Bu haber toplam 100 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.