Güvenç’e Teşekkür Belgesi

Muğla Valisi Fatih Şahin, ilimizin dolayısıyla ülkemizin turizminin gelişmesi için yaptığı başarılı çalışmalar nedeniyle Dalaman Havalimanı ATM Dış Hatlar Genel Müdürü Hamdi Güvenç’e Turizm Konseyi toplantısında teşekkür...

Güvenç’e Teşekkür Belgesi

Muğla Valisi Fatih Şahin, ilimizin dolayısıyla ülkemizin turizminin gelişmesi için yaptığı başarılı çalışmalar nedeniyle Dalaman Havalimanı ATM Dış Hatlar Genel Müdürü Hamdi Güvenç’e Turizm Konseyi toplantısında teşekkür belgesi verdi.

Dalaman Havalimanı Dış Hatlar Terminalinin hizmete girmesiyle birlikte dünya standartlarını yakaladığını belirten Vali Şahin, havalimanının uluslar arası normlara uygun bir şekilde işletilmesini sağlayan, bölgemize gelen yolcu ve uçak sayısının artmasında büyük katkısı ve desteği olan Güvenç’e teşekkür ederken başarılarının devam etmesini diledi.

Alternatif turizmin geliştirilmesi ve turizmin 12 aya yayılmasının çok önemli olduğunu belirten Vali Şahin, bu konu ile ilgili yurtdışındaki turizm fuarlarına katılan, farklı turizm pazarlarında çeşitli temaslarda bulunan ülkemizi ve ilimizi başarıyla temsil eden Güvenç’e kurduğu sağlam ilişkilerden ve yaptığı turizm çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.