Gürün’e ziyaretler sürüyor

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e, 30 Mart Yerel seçimlerindeki başarısından dolayı tebrik ziyaretleri sürüyor.Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü, yerel seçimlerdeki başarısından...

Gürün’e ziyaretler sürüyor

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e, 30 Mart Yerel seçimlerindeki başarısından dolayı tebrik ziyaretleri sürüyor.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü, yerel seçimlerdeki başarısından dolayı tebrik etmek için Bodrum Sağlık Vakfı, Muğla GİTESFOB Odası, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Mezunlar Derneği ve Köyceğiz Mahalle muhtarları ziyaret etti.

Bodrum Sağlık Vakfı Başkanı Ahmet Biçer, İbrahim Akkaya, Mazhar Vardar, Can Pulak, Muğla Giyim Eşyaları, Fotoğrafçılar, Seyyar Satıcılar, Temizleyiciler ve Benzerleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası(GİTESFOB) Başkanı İsmail Şimşek, Sabri Uysal, Ümit Asar, Ömer Karaca, Fatih Coşkun, Esat Uyar, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Mezunlar Derneği Başkanı Ertuğrul Gönenç ve dernek üyeleri, Köyceğiz ilçesi Beyoba, Köyceğiz, Yangı, Gelişim, Hamitköy, Gülpınar, Zaferler, Akköprü, Sazak Mahallesi muhtarları Başkan Gürün’ü ziyaret ederek 30 Mart Yerel seçimlerindeki başarısı için tebrik edip yeni görevinde başarılar dilediler.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, tüm misafirlerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti ve yerel seçimlerin geride kaldığını bundan sonra Muğla için hep birlikte çalışacaklarını söyledi.

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.