GÜRÜN'E FETHİYE'DE COŞKULU KARŞILAMA

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün Fethiye’de büyük bir coşkuyla karşılandı.CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün,...

GÜRÜN'E FETHİYE'DE COŞKULU KARŞILAMA

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün Fethiye’de büyük bir coşkuyla karşılandı.

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün, seçim çalışmaları için gittiği Fethiye’nin Yanıklar Köyü girişinde uzun bir araç konvoyu ile karşılandı. Vatandaşların gösterdiği yoğun ilgiden memnun olan Dr. Osman Gürün, Fethiye ziyaretine, CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Keramettin Yılmaz, CHP Seydikemer Belediye Başkan adayı Alim Karaca, Göcek Belediye Başkanı Recep Şatır, Yeşilüzümlü Belediye Başkanı Önder Genç, CHP Fethiye İlçe Başkanı Emrah Doğu ve çok sayıda partili ile sanayi sitesini ve esnafı ziyaret ederek başladı.

Sanayi sitesinde esnafın sorunlarını dinleyen CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün ve beraberindeki heyet, Servisçiler Kooperatifi, Deniz Ticaret Odasını ziyaret ettikten sonra, Fethiye tersanesine giderek, tersane çalışanlarıyla sohbet etti, tersane çalışanlarının sorunlarını ve Büyükşehir’den beklentilerini dinledi. Fethiye Salı pazarını da ziyaret eden Dr. Osman Gürün, kendisini izleyen basın mensuplarının Fethiye ziyaretleri ve yerel seçim hakkındaki sorularını da içtenlikle yanıtladı. Dr. Osman Gürün; “CHP ilçe teşkilatımızın hazırlamış olduğu Fethiye programımız doğrultusunda sivil toplum kuruluşları, tersanemiz, esnafımız ve halkımızla beraberiz. En önemlisi meşhur Salı pazarında hem esnafımızla hem alışveriş yapan Fethiyeliler ile birlikte olduk. Fevkalade olumlu, sıcakkanlı, güler yüzle karşılandık. Burada ve gezdiğim diğer yerlerde herkes adeta seçimle ilgili kararını vermiş, gelecekle ilgili çok umutlu, karamsar değil. Muğla’ya yakışan, Fethiye’ye yakışan bir seçmen kitlesiyle beraberiz. Umuyorum ki 30 Mart’ta Fethiyeli seçmenler en doğrusunu yerine getirir ve sandıktan onların hür iradesi çıkar.” dedi.

Fethiye Salı pazarı gezisinde Dr. Osman Gürün sadece seçmenleriyle değil aynı zamanda eski hastalarıyla da bir araya geldi. Kolundan ameliyat ettiği bir hastası, Dr. Osman Gürün’e sağlığı için teşekkür etti ve yerel seçimlerde kendisini desteklediklerini söyledi.

“Seçimler reaksiyon olacak”

Sanayi ve Ticaret Odası, Fethiye Selanikliler Yaşatma Derneği’ni ziyaret eden CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün ve partililer buradan Foça Mahallesi’ne geçti. Foça Mahallesi’nde büyük bir kalabalık tarafından coşkuyla karşılanan CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün; “Bu manzarayı ve kalabalığı görünce heyecanlanmamak, coşmamak mümkün değil, çok teşekkür ediyorum, gözünüzden, yüzünüzden, beden dilinizden, ne kadar yakın, ne kadar sıcak olduğunuzu belli ediyorsunuz, sağ olun. Bizim istediğimiz de bu bütün toplumun can cana olması, kol kola, yürek yüreğe olması, kavga istemiyoruz, ötekileştirmek istemiyoruz, hepimiz bir yerde birlikte beraber olalım istiyoruz. Bizim farklılıklarımız zenginliğimiz, gücümüzü, sevgimizi birlikteliğimizden alıyoruz.” dedi. Büyükşehir yasasıyla yerel yönetim sisteminin tamamen değişeceğini hatırlatan Dr. Osman Gürün, 30 Mart seçimlerinin sadece yerel sınırlarda kalmayıp, genel siyasete, iktidara de bir tepki, reaksiyon olacağını söyledi. Vatandaşın iktidara, kurumlara güvenin kalmadığını söyleyen Dr. Osman Gürün; “Ben bir vatandaş olarak güven duygumu kaybettim, benim yöneticilere, benim için çalışıyor mu, ter akıtıyor mu, demem lazım, kurumlara güvenmem lazım. 11 yıldır ülkeyi yönetip mağduru oynuyorlar. Güvensizlik ortamı yarattılar. İşte bu yerel seçimlerde ülkeyi bu hale getirenlere en güzel tepkiyi sandıkta demokratik hakkımızı kullanarak verelim. En yüksek katılımla ve en yüksek oy oranıyla Foça’dan, Fethiye’den, Seydikemer’den, Muğla’dan mesajımızı vermeli, Türkiye’ye örnek olmalıyız.” dedi.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.