Gürün’den kutlama

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün 30 Ağustos Zafer Bayramı için bir mesaj yayınladı.30 Ağustos ile yıllar süren milli mücadele tarihinin sonunda ulaşılan başarı, yüzyıllardır adım adım dünyayı parselleyen...

Gürün’den kutlama

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün 30 Ağustos Zafer Bayramı için bir mesaj yayınladı.

30 Ağustos ile yıllar süren milli mücadele tarihinin sonunda ulaşılan başarı, yüzyıllardır adım adım dünyayı parselleyen sömürgeci güçlerin karşılaştıkları en ağır yenilgi ve aldıkları en kesin cevap olduğunu belirten Başkan Dr. Osman Gürün, “Bu zafer, yurdumuzu işgal eden emperyalist güçlere karşı milletimizin egemenliğini kayıtsız şartsız tüm dünyaya haykırdığı gün olmuştur.” şeklinde konuştu.

Başkan Gürün mesajına şu şekilde devam etti: “30 Ağustos zaferi, Türk Milleti'nin gücüne inanması durumunda önünde hiçbir engelin duramayacağının simgesidir. Türk milletini yok etmeye çalışan emperyalizme karşı, milletimizin büyük gücünün ve birlik olmasının en önemli göstergesidir. Bu zafer; yoksulluğa, haksızlığa ve tüm olumsuz şartlara rağmen işgale boyun eğemeyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki milletimizin zaferidir. Askeri alanda kazanılan zaferlerin, siyasi ve ekonomik başarılarla güçlendirilmesi gereğine inanan Yüce Atatürk’ün çizdiği rota, bizler için her zaman aydınlık ve güçlü bir Türkiye’nin yolu olacaktır. Esareti hiçbir zaman kabul etmeyen Türk milleti, özgürlük, barış, çağdaşlık ve uygarlık yolundan da vazgeçmeyecektir. Bu duygu ve düşüncelerle büyük zaferi Türk ulusuna armağan eden Atamızı ve silah arkadaşlarını bir kez daha minnet ve şükranla anıyoruz.” dedi.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.