Gürün, Yılın İl Belediye Başkanı

Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Özel Kalem Dergisi’nin Yerel Yönetimlerdeki En Başarılı Proje Ödülleri Yarışması’nda “Güneşe Dost Proje” ile Çevre Koruma Kategorisinde birinci olarak Yılın İl Belediye Başkanı...

Gürün, Yılın İl Belediye Başkanı

Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Özel Kalem Dergisi’nin Yerel Yönetimlerdeki En Başarılı Proje Ödülleri Yarışması’nda “Güneşe Dost Proje” ile Çevre Koruma Kategorisinde birinci olarak Yılın İl Belediye Başkanı seçildi.

Özel Kalem Dergisi’nin Yerel Yönetimlerdeki En Başarılı Proje Ödülleri Yarışması sahiplerini buldu. 9 kategori ve 5 bölümden oluşan yarışmada büyükşehir ve ilçe belediyelerine toplam 29 ödül verildi.

Muğla Belediyesi’nin mezbaha tesislerine kurduğu ve Türkiye’de kabulü yapılan ilk tesis olan güneş enerjisi santrali, Çevre Koruma Kategorisinde birinci olarak Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e Yılın İl Belediye Başkanı ödülünü kazandırdı.

Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, gelecek nesillere örnek olmak ve doğayı korumak için çalışmalarının devam edeceğini belirterek; “Projemizde emeği geçen çalışma arkadaşlarıma ve bizi bu ödüle layık gören jüri üyelerine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Bu haber toplam 95 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.