Gürün ve Gümüş’ten Akarken’e ziyaret

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı  Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı adayı Bahattin Gümüş ve beraberindeki heyet Yiyecek Maddeleri Esnaf  Odası Başkanı Güven Akarken’i  ziyaret etti. Ziyarette odanın...

Gürün ve Gümüş’ten Akarken’e ziyaret

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı  Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı adayı Bahattin Gümüş ve beraberindeki heyet Yiyecek Maddeleri Esnaf  Odası Başkanı Güven Akarken’i  ziyaret etti. Ziyarette odanın Yeni Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyeleri de hazır bulundular.

Başkan Akarken ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip  Mart ayında gerçekleştirilecek olan seçimlerde adaylara başarılar diledi. Akarken; “Kazanan Muğlamız ve Muğla Esnafımız olsun diyerek” hem Büyükşehir  Hem de Menteşe Belediyesi’nin  bundan önce de olduğu gibi bundan sonra da esnafın   sorunlarının çözümü noktasında Muğla esnafının  beklenti ve isteklerini anlattı.

Başkan  Gürün ; Akarken’i yeniden seçilmiş olmasından dolayı tebrik ederek;  “Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Muğla Esnafının sorunları bizim sorunumuz problemleri de bizim problemimizdir,dolayısıyla çözüm noktasında önceden olduğu gibi gerek Esnafımız gerekse Esnaf Odamızla beraber çözümler üretmeye devam ederek Muğla ve Muğla Esnafına katkılarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

Menteşe Belediyesi Başkan Adayı Sayın Bahattin Gümüş ise Muğla Menteşe İlçesinde bundan sonra da esnaf odasıyla ortak hareket edileceğine vurgu yaparak Muğla Esnafının daha iyi yerlerde olacağı inancında olduğunu belirtti.

Bu haber toplam 42 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.