Gürün, Tıp Bayramı’nı kutladı

Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün 14 Mart Tıp haftası için bir mesaj yayınladı.“Mesleklerinde ciddi emek harcayan doktorlar ve sağlık çalışanları, ulusal sağlık politikasından kaynaklanan sıkıntılardan dolayı hastalarıyla...

Gürün, Tıp Bayramı’nı kutladı

Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün 14 Mart Tıp haftası için bir mesaj yayınladı.

“Mesleklerinde ciddi emek harcayan doktorlar ve sağlık çalışanları, ulusal sağlık politikasından kaynaklanan sıkıntılardan dolayı hastalarıyla karşı karşıya gelmektedir” diyen Başkan Dr. Osman Gürün;  “Aynı şekilde sağlık hizmetinden yararlanan vatandaşlarımız da, sağlıkta dönüşüm adıyla başlatılan uygulamalar ile her geçen gün fazla ücret ödemek zorunda kalmakta ve yürütülen olumsuz kampanyalar sebebiyle hasta, doktor ve sağlık çalışanları arasındaki güven duygusu sarsılmaktadır.” açıklamasını yaptı.

Başkan Gürün mesajına şu şekilde devam etti: “Gerekli önlemler biran önce alınmalı, hastanın anayasal hakkı olan sağlık hizmetlerinden en üst seviyede yararlanması sağlanmalıdır. Aynı şekilde doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarının hak ettiği değeri görmesi toplumun sağlığı açısından çok büyük önem taşımaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle insanı yaşatmayı ve insanın acısını azaltmayı, insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen, tüm tıp çalışanlarının 14 Mart tıp haftasını kutluyorum.”

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.