Gürün: Sorunları sırayla çözüyoruz

Muğla Büyük Şehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün,  beraberinde  CHP İl Başkanı Mürsel Alban, Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık, CHP İlçe Başkanı Kamil Genek , eski  CHP Milletvekili  Prof.Dr...

Gürün: Sorunları sırayla çözüyoruz

Muğla Büyük Şehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün,  beraberinde  CHP İl Başkanı Mürsel Alban, Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık, CHP İlçe Başkanı Kamil Genek , eski  CHP Milletvekili  Prof.Dr Gürol Ergin ve eski İl genel Meclis Başkanı Cemal Gürpınar ile birlikte Yatağan’da Muhtarlar Derneğini ziyaret ettikten  sonra hep birlikte   Çarşamba Pazarında esnafları dolaşarak sorun ve isteklerini dinlediler.

Muhtarlar derneğinde  Dernek Başkanı Ali Üstün ve diğer muhtarlar la bir süre görüşen Muğla Büyük Şehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; ‘Bilindiği üzere  İlimiz Büyük Şehir oldu  ancak geçiş süreci henüz tamamlanmadı.  Haliyle geçiş sürecinde bir takım aksaklıklar yaşandı. Ama tüm sorunları sırasıyla teker teker çözmek bizim görevimiz.  Muhtarlarımızla toplantılar yapıp sorunlarını dinliyoruz.  Belediyemize  444 48 01 Muhtarlar hattı kurduk. Bu hattı çeviren  muhtar 8 e bastığında  konuşması kayda alındığı için kendisine cevap verilmek zorunluluğu var  ben duymadım görmedim denemez’ diyen Gürün, su paralarının  diğer Büyük Şehirlere göre fazla olmadığını, ayrıca  ulaşım, yol gibi sorunlarında  çözmeye devam ediyoruz”  ifadesini kullandı.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.