Gürün, Seydikemer’i ziyaret etti

Dr. Osman Gürün Muğla’nın en uç ilçesi Seydikemer’deydi. Büyük bir katılımla Seydikemer ilçesi ve köylerini gezen Gürün halkın sorunlarını dinledi.Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Osman Gürün CHP Seydikemer...

Gürün, Seydikemer’i ziyaret etti

Dr. Osman Gürün Muğla’nın en uç ilçesi Seydikemer’deydi. Büyük bir katılımla Seydikemer ilçesi ve köylerini gezen Gürün halkın sorunlarını dinledi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Osman Gürün CHP Seydikemer Belediye Başkan Adayı Alim Karaca ve CHP İlçe Başkanı Nalan Büyükçoban ile birlikte Seydikemer ilçesi ve Alaçat, Demirler, Eşen, Karadere, Kumluova köylerinde halkın yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Gezilen tüm köylerde sorunların birbirine benzediğini anlatan Gürün özellikle su yol ve kanalizasyon işlerinin acil olarak çözümleneceğini bu konuda ilçe başkanlarınının kendisine uzun bir rapor verdiklerini bu raporların kendisi ve uzmanlar tarafından incelendiğini anlatan gürün Muğla Büyükşehir Belediyesinin siyasi sınırlarının bir İstanbul ve Kocaeli’nden daha büyük olduğunu çok çalışarak bu sorunu aşacaklarını söyledi. 1130 km ye yakın deniz kıyısı olan bir şehirde bazı işlerin yapılmasının zaman alıcı olduğunu ancak bu kadronun şimdiden hazırlandığını söyledi.

Yüzün üzerinde bir araç konvoyu ile gezen Dr. Osman Gürün ve ekibi Seydikemer’in ve köylerinin Büyükşehirle beraber daha da gelişeceğini bu gelişimin halkın refahını artıracağını söyledi. Zaman zaman alkışlarla sözü kesilen Dr. Gürün “ Büyükşehir yasasını çok çalışarak kendi lehimize çevireceğiz, köy tüzel kişiliklerini CHP İktidarında mutlaka iade edeceğiz. Liderimiz Sayın Kılıçdaroğlu köylerdeki tüzel kişiliğin yaşatabileceğini söz verdiğini her yerde tekrar ediyor çünkü köyler bu ülkenin geleneklerini muhafaza eden bir yapıya sahip ve bende bir Yörük çocuğu olarak bu geleneklerin devamından yanayım” dedi.

Sabahın erken saatlerinde başlayan Seydikemer turu için Dr. Osman Gürün tüm Seydikemer ve köylerine katılımcılar için teşekkür etti. CHP İktidarının artık yola çıktığını bundan sonra ülkenin gerçek bir sosyal demokrat bir yönetime kavuşacağını bundan kimsenin kuşkusunun olmamasını belirtti.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.