Gürün, seçim çalışmalarını sürdürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, yerel seçim çalışmalarını Ula’da esnafı ve Ula Halk pazarını ziyaret ederek sürdürdü. Başkan Gürün Ula ziyaretinde,...

Gürün, seçim çalışmalarını sürdürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, yerel seçim çalışmalarını Ula’da esnafı ve Ula Halk pazarını ziyaret ederek sürdürdü. Başkan Gürün Ula ziyaretinde, Ula Kaymakamı Ali Yılmaz’ı da makamında ziyaret etti.

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Muğla Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, yerel seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Fethiye, Seydikemer, Dalaman, Ortaca, Köyceğiz, Bodrum, Yatağan, Milas, Kavaklıdere ilçeleri ve bir çok köyü dolaşan Başkan Gürün’ün son durağı Ula’ydı. Ula’da esnafları ziyaret eden Başkan Gürün, Ula Halk pazarını dolaştı ve vatandaşların büyük ilgisiyle karşılandı. Vatandaşlarla tek tek ilgilenen, sohbet eden Başkan Gürün, ayrıca 14 Şubat Sevgililer Günü’ne denk gelen ziyarette vatandaşlara karanfil dağıttı.

Başkan Gürün’e Ula’yı ziyaretinde, CHP Ula Belediye Başkan adayı Ümit Karaarslan, CHP İlçe Başkanı Gültekin Sarıbaş, partililer eşlik etti.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.