Gürün Paris’ten döndü

Fransa Cumhuriyetçi ve Sosyalist Seçilmiş Siyasetçiler Federasyonu (FNESR) Başkanı ve diğer Fransız siyasetçilerle yerel yönetimler üzerine bir çalışma yapmak üzere Fransa'ya giden CHP’li Başkan yurda döndü. CHP Genel...

Gürün Paris’ten döndü

Fransa Cumhuriyetçi ve Sosyalist Seçilmiş Siyasetçiler Federasyonu (FNESR) Başkanı ve diğer Fransız siyasetçilerle yerel yönetimler üzerine bir çalışma yapmak üzere Fransa'ya giden CHP’li Başkan yurda döndü. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın Başkanlığındaki heyette yer alan Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Fransız heyet ile fikir alışverişinde bulunduklarını açıkladı.

Paris'te Sosyalist Parti Merkezi'nde gerçekleşen seminerin konu başlıkları ise, 'İki ülkede yerel yönetimler alanında yaşanan güncel gelişmeler, yerel seçim kampanyaları, seçim güvenliğinin yönetimi ve kamuoyu yoklamaları' olarak açıklandı.

Paris’e giden heyet, Fransa Devlet Reformu, Yerelleşme ve Kamu Hizmeti Bakanı Marylise Lebranchu, Toulouse Belediye Başkanı ve aynı zamanda Fransa Cumhuriyetçi ve Sosyalist Seçilmiş Siyasetçiler Federasyonu (FNESR) Başkanı Pierre Cohen, Paris Belediye Başkan Vekili Pierre Schapira ve Rhöne-Alphes Bölgesi Başkan Vekili Bernard Soulage gibi önemli siyasetçilerle görüşmeler yaptı.

Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, bu önemli çalışmada, Fransız siyasetçiler ile araştırma ve halkla ilişkiler şirketleri ile görüş alışverişinde bulunduklarını açıkladı. Başkan Gürün; “Yapmış olduğumuz bu görüş alışverişleri çok yararlı geçti. Aynı zamanda 7-8 Şubat’ta Ankara’da belediye başkanları ile yapılacak olan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağı; yerel seçim stratejilerinin uygulanmasının gözden geçirileceği toplantıya davet edilen bu isimler ve araştırma şirketleri sayesinde daha geniş kitlelere ulaşma şansı elde edeceğiz” dedi.

7-8 Şubat’ta Ankara’da düzenlenen toplantıda yerel seçim stratejilerinin uygulanma durumunun gözden geçirilmesinin yanı sıra Sosyal Demokrat Belediyeler Proje ve Hizmet Fuarı çalışmaları da yapılacak.

Bu haber toplam 102 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.