Gürün, Milas’ı ziyaret etti

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Milas ilçesini ziyaret ederek yerel seçimlerdeki destekleri için vatandaşlara teşekkür etti ve büyükşehir belediyesinin hizmetlerini anlattı.Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı...

Gürün, Milas’ı ziyaret etti

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Milas ilçesini ziyaret ederek yerel seçimlerdeki destekleri için vatandaşlara teşekkür etti ve büyükşehir belediyesinin hizmetlerini anlattı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, yerel seçimlerden sonra ilçeleri ziyaretlerini sürdürüyor. Milas ilçesini ziyaret eden Başkan Gürün, burada sivil toplum kuruluşları, dernekler, kooperatifler, Milas Salı Pazarı ve Milas Belediyesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e Milas ziyaretinde CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk, CHP Milas İlçe Başkanı Suat Özcan, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve belediye meclis üyeleri eşlik etti. Esnaf Odaları, dernekler, Milas Salı Pazarı  ziyaretlerinde vatandaşlar Başkan Gürün’e yoğun ilgi gösterdi. Ayrıca Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün Milas’ı ziyaret etmesi ile yapılanma süreci devam eden büyükşehir belediyesi hakkında soruları olan vatandaşlarda bu istek ve taleplerini Büyükşehir Belediye Başkanı’na iletme fırsatı buldular.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ile birlikte yerel seçimlerde vatandaşların göstermiş olduğu destek ve güvene teşekkür etmek için sivil toplum kuruluşları, dernekler ve kooperatifleri ziyaret ettiklerini söyledi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Milas’ta kooperatifleri, dernekleri, sivil toplum kuruluşlarını, mahalle muhtarlarını ziyaret ederek çok yararlı ve verimli bir gün geçirdiklerini, vatandaşların büyükşehir belediyesi ve ilçe belediyesi hizmetleri hakkında merak ettiklerini sorma fırsatı bulduklarını söyledi. Başkan Gürün; “Milas’ta kooperatiflerimizi, derneklerimizi, muhtarlarımızı ziyaret ettik. Bu ziyaretlerde vatandaşlarımız yerel seçimlerden sonra büyükşehir belediyesinin ve ilçe belediyesinin hizmetleri hakkında merak ettiklerini sorma fırsatı buldular. Ulaşımla ilgili, suyla ilgili, imarla ilgili vatandaşlarımız istek ve taleplerini bizlere ilettiler.” dedi.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.