Gürün, Milas Danışma Kurulu’na katıldı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 30 Mart Yerel seçimlerinin değerlendirildiği Milas İlçe danışma kurulu toplantısına katıldı. Milas İlçe Danışma kuruluna CHP Muğla Milletvekilleri Prof.Dr.Nurettin Demir,...

Gürün, Milas Danışma Kurulu’na katıldı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 30 Mart Yerel seçimlerinin değerlendirildiği Milas İlçe danışma kurulu toplantısına katıldı. Milas İlçe Danışma kuruluna CHP Muğla Milletvekilleri Prof.Dr.Nurettin Demir, Ömer Süha Aldan, CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve partililer katıldı.

Milas İlçe Danışma Kurulu’nda Muğla milletvekili Ömer Süha Aldan, 30 Mart Yerel seçimlerinde Muğla’nın elde ettiği başarının Ankara’da kendilerini gururlandırdığını söyledi. Prof.Dr. Nurettin Demir’de 30 Mart Yerel seçimlerinde Muğla’nın elde ettiği başarıyı genel seçimlerde de beklediklerini ve bunun için şimdiden çalışmaya başlamaları gerektiğini söyledi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, yerel seçimlerden sonra düzenlenen ilçe danışma kurullarının çok yararlı olduğunu, herkesin fikirlerini, düşüncelerini ifade edebildiğini söyledi. Başkan Gürün; “Milas ilçemiz, yerel seçimlerdeki başarılı çalışmalarıyla ilçe belediyesine ve büyükşehir belediyesine çok önemli katkı sağlamıştır. Cumhuriyet Halk Partisi Muğla’da yıldız gibi parlamıştır. Bu başarıda emeği geçen herkese, ilçe örgütümüze kadın ve gençlik kollarımıza çok teşekkür ediyorum. Yerel seçimlerden sonra düzenlenen ilçe danışma kurullarımız çok yararlı geçiyor. Burada herkes fikirlerini, düşüncelerini ifade ediyor, bu düşüncelerden, fikirlerden yararlanacak çok şeyimiz var.” dedi. Başkan Gürün; “Yerel seçim çalışmalarında ilçe başkanlarımızın hazırladığı programlar doğrultusunda propaganda çalışmalarımızı yürüttük. Seçim çalışmaları boyunca zamanı en iyi şekilde kullanarak bütün beldelere, köylere gitmeye çalıştık. Daha önce hangi partiye oy vermiş olursa olsun herkesi partimize oy vermeye davet ettik. Milletvekilliği seçimleri için de şimdiden çalışmaya başlamalı, bütün vatandaşlarımıza ulaşmalıyız.” dedi.

Bu haber toplam 62 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.