Gürün, Kocadon’u ziyaret etti

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret ederek karşılıklı bilgi ve görüş alışverişinde bulundular.CHP Muğla eski Milletvekili Prof. Dr. Gürol Ergin,...

Gürün, Kocadon’u ziyaret etti

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret ederek karşılıklı bilgi ve görüş alışverişinde bulundular.CHP Muğla eski Milletvekili Prof. Dr. Gürol Ergin, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ ile kapanan Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez’in de bulunduğu ziyarette Mehmet Kocadon’a görevinde başarılar dileyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, “Kapanan belde belediyelerin ardından yarımadanın başkanı olan Sayın Mehmet Kocadon’u tebrik etmek ve başarılar dilemek için ziyarete geldim. Muğla’nın Büyükşehir olması ile birlikte Bodrum da yeni bir sürece girdi, yeni bir dönem başladı. Sistemin yerine oturma sürecinde biraz sıkıntılar yaşayacağız, bu gayet doğal bir şey. Önemli olan ortak hizmetlerimizin hızlı bir şekilde yürümesi, işlerin aksamamasıdır” dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da, “Seçim öncesi de söylediğim gibi artık Bodrum yeni bir döneme başladı. Kapanan beldelerin ardından Bodrum Belediyesi ile Muğla Büyükşehir Belediyesi birçok konuda beraber çalışacak. Sayın Gürün’ün de söylediği gibi şu anda bir geçiş süreci yaşıyoruz. Bu süreçte yaşanılacak sıkıntıları en aza indirmek için belediye birimlerimiz sürekli olarak Muğla Büyükşehir Belediyesi ile iletişim halinde. Ben bu ziyareti için Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Dr. Osman Gürün’e, Sayın Prof. Dr. Gürol Ergin’e ve Milas Belediye Başkanı Sayın Muhammet Tokat’a çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ziyaret sırasında Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a hediye takdim eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ise, “Bodrum Belediye Başkanı Sayın Mehmet Kocadon geçtiğimiz günlerde Milas Belediyesi’ne gelerek beni ziyaret etmişti. Ziyareti için kendisine tekrar teşekkür ediyor, yeni dönemde Bodrum Yarımadası’nın tek belediye başkanı olarak başarılar diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.