Gürün Kavaklıdere’yi ziyaret etti

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Osman Gürün, Kavaklıdere ilçesini ziyaret etti. Gürün, vatandaşlarla bilgi ve görüş alışverişinde bulundu.CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı-Muğla Belediye Başkanı...

Gürün Kavaklıdere’yi ziyaret etti

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Osman Gürün, Kavaklıdere ilçesini ziyaret etti. Gürün, vatandaşlarla bilgi ve görüş alışverişinde bulundu.

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı-Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün seçim çalışmaları kapsamında dün Kavaklıdere’yi ziyaret etti. Gürün Kavaklıdere ziyaretinde esnaflar ile bir süre sohbet etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı dün Kavaklıdere temasları kapsamında ilk olarak CHP Kavaklıdere İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Başkan Gürün’ü CHP İlçe Başkanlığı’nda Kavaklıdere İlçe Başkanı Mehmet Gülhan, CHP Kavaklıdere Belediye Başkan Adayı Mehmet Kemiksiz ile partililer karşıladı. CHP Kavaklıdere İlçe Başkanlığı binasında bir süre Belediye Başkan Adayı Mehmet Kemiksiz ve CHP İlçe Başkanı Mehmet Gülhan ile bir süre sohbet eden Osman Gürün ve ekibi daha sonra çarşıda vatandaşları ziyaret etti. CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Gürün, “Artık Türkiye’nin ve burada yaşayan insanlarımızın, halkımızın barışa, sevgiye ve birlikteliğe ihtiyacı var. Ötekileştirmeden her kesimi kucaklamamız lazım. Gerek önümüzdeki süreçte ve ileriki dönemde kimseyi ötekileştirmeden hizmet etmemiz gerekiyor. Önümüzdeki seçim sürecinde tüm Kavaklıdereliler’in destekleri bekliyorum” dedi.

Bu haber toplam 90 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.