Gürün, Gökova ve köylerini gezdi

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Osman Gürün, seçim çalışmalarını Gökova beldesi ve bağlı köylerde sürdürdü.CHP Muğla Belediye Başkanı ve CHP Muğla Büyükşehir Belediye başkan Adayı Dr. Osman Gürün,...

Gürün, Gökova ve köylerini gezdi

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Osman Gürün, seçim çalışmalarını Gökova beldesi ve bağlı köylerde sürdürdü.

CHP Muğla Belediye Başkanı ve CHP Muğla Büyükşehir Belediye başkan Adayı Dr. Osman Gürün, Ula ilçesinin Sakar altında kalan köy ve beldelerini, CHP Ula İlçe Başkanı, CHP Ula Belediye Başkan adayı Ümit Karaaslan ve partililerle dolaştı. Her gittiği yerde partili ve seçmenlerin büyük ilgisi ile karşılanan heyet, son olarak akşam saatlerinde CHP Akyaka belde binasında partili ve seçmenler tarafından karşılandı.

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün, giderek artan oy oranı ile seçimleri kazandığını, bu seçimde de el birliği ile CHP’nin oylarını arttırarak Muğla büyükşehir belediye başkanlığını kazanacaklarını ama tüm ilçe belediye başkanlıklarını da kazanmak istediklerini söyledi. Gürün, yerel seçim çalışmalarında seçmenleri ötekileştirmeden yapılan ve yapılacak hizmetleri anlatarak seçmenlerin kazanılması gerektiğini vurguladı. Gürün, AKP’nin başarısızlığını CHP genel başkanı ve milletvekillerinin dile getirdiklerini, genel politikanın milletvekilliği seçiminde daha çok dile getirilmesi gerektiğini ifade etti. Gürün,  tüm CHP üyelerinin kapı kapı çalışarak ilerde yapılacak seçimlere de hazırlık yapılması gerektiğini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 90 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.