Gürün, destek için Yalova’daydı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, CHP Yalova Belediye Başkan adayı Vefa Salman’a destek vermek için yerel seçimlerin tekrar edileceği Yalova’daydı.Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün,...

Gürün, destek için Yalova’daydı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, CHP Yalova Belediye Başkan adayı Vefa Salman’a destek vermek için yerel seçimlerin tekrar edileceği Yalova’daydı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Cumhuriyet Halk Partisi milletvekilleri, büyükşehir belediye başkanları ve partililer, 1 Haziran’da tekrarlanacak olan Yalova Belediye Başkanlığı seçiminde CHP adayı Vefa Salman’a destek vermek için Yalova’daydı. 30 Mart Yerel seçimlerinde CHP adayı Vefa Salman’ın kazandığı Yalova Belediye Başkanlığı seçimi Yüksek Seçim Kurulu tarafından iptal edilmiş, seçimlerin 1 Haziran 2014 Pazar günü tekrarlanması kararlaştırılmıştı.

Cumhuriyet Halk Partisi heyeti tarafından Yalova Belediye Başkan adayı Vefa Salman’a destek olmak için düzenlenen ziyarete Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ile birlikte, CHP Genel Başkan Yardımcıları Muharrem İnce, Veli Ağbaba, CHP Milletvekilleri   Prof.Dr. Nurettin Demir, Faik Tunay, Kerim Arkiv, Süleyman Çelebi, Dilek Akagün Yılmaz, Hasan Akgöl, Mevlüt Durdu, Alaattin Yüksel, Gürkut Acar, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Şavaş, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon katıldı.

CHP heyeti il merkezinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Basın toplantısında konuşan, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce, 30 mart seçimlerinde milletin kararını verdiğini, 1 Haziranda tekrarlanacak olan seçimde bir hakkın teslim edileceğini, bir mağduriyetin giderileceğini söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’de basın toplantısında, Muğla’dan, İzmir’den, Çanakkale’den, Hatay’dan Yalova adayı Vefa Salman’a ve Yalovalı vatandaşlara destek olmak için geldiklerini söyledi. Başkan Gürün; “Seçimlerde bizlerde Muğla’da sandık başı oyunlarıyla karşılaştık ama Muğla’da halkımızla birlikte büyük bir zaferin altına imza attık. Hiçbir şeyden yılmamamız gerekiyor, son güne kadar bütün vatandaşlara ulaşıp kendimizi, başkan adayımızı anlatmamız gerekiyor. Sandık başındaki arkadaşlarımıza da büyük görevler düşüyor. Son dakikaya kadar görevlerini yapmak suretiyle halkın iradesinin neticeye yansımasını temin etmeleri lazım. Ben inanıyorum ki Yalova halkı sandıkta gereğini yapacaktır, yolumuz açık olsun.”dedi. CHP Yalova Belediye Başkan adayı Vefa Salman da, bu zorlu günlerinde kendisine destek vermeye gelen milletvekillerine, büyükşehir belediye başkanlarına, partililere ve tüm vatandaşlara teşekkür etti.

CHP Heyeti basın toplantısından sonra Yalova il merkezinde 1 Haziran da tekrarlanacak seçimler öncesinde esnafları ziyaret ettiler ve vatandaşlarla sohbet ettiler.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.