Gürün, Datça Danışma Kuruluna katıldı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 30 Mart Yerel seçim sonuçlarının değerlendirildiği Datça İlçe danışma kurulu toplantısına katıldı.Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Datça’daki...

Gürün, Datça Danışma Kuruluna katıldı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 30 Mart Yerel seçim sonuçlarının değerlendirildiği Datça İlçe danışma kurulu toplantısına katıldı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Datça’daki İlçe Danışma kurulu toplantısından önce Datça Belediye Başkanı Şener Tokcan’ı makamında ziyaret etti ve yeni görevinde başarılar diledi.

Datça Belediyesi Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde düzenlenen İlçe Danışma Kurulu toplantısına Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ile birlikte, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, CHP İl Başkanı Mustafa Öztürk ve partililer katıldı. Başkan Gürün, İlçe Danışma Kurulu toplantısında yaptığı konuşmada, Datça’da ve Muğla’da elde edilen başarının kutlanması gerektiğini aynı zamanda bu başarının sorumluluğunun da bilincinde olunulması gerektiğini söyledi. Başkan Gürün; “Bizler bu seçimi kazandık. Türkiye’nin her yerinden Muğla’da elde ettiğimiz başarıyı kutlayanlardan mesajlar aldık ve birlikte sevindik. Önümüzde Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler var. Genel seçimlerde Muğlamızdan ne kadar çok milletvekili çıkarabiliriz, bunun için çalışmalıyız.”dedi. Yerel seçimlerde ilçe teşkilatı, kadın ve gençlik kollarının olağanüstü gayret gösterdiğini söyleyen Başkan Gürün, bundan sonraki süreçte tüm partililere seçilmiş başkanlarına sahip çıkmaları gerektiğini söyledi.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.