Gürün, Danışma Kurulu Toplantısına katıldı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, CHP Yatağan İlçe Danışma Kurulu toplantısına katıldı.Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 30 Mart Yerel seçimlerinin değerlendirildiği CHP Yatağan...

Gürün, Danışma Kurulu Toplantısına katıldı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, CHP Yatağan İlçe Danışma Kurulu toplantısına katıldı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 30 Mart Yerel seçimlerinin değerlendirildiği CHP Yatağan İlçe Danışma Kurulu toplantısına katıldı. Yerel seçim sonuçlarının tartışıldığı toplantıya CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk, Yatağan Belediye Başkanı Haşmet Işık, CHP Yatağan İlçe Başkanı Kamil Genek ve partililer katıldı.

CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, 30 Mart Yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin Muğla’da elde ettiği başarının Ankara’da yankılandığını söyledi. Ömer Süha Aldan; “30 Mart Yerel seçimlerinden sonra mecliste kendi milletvekillerimizden ve farklı partilerin vekillerinden Muğla’da gösterdiğimiz başarı için birçok tebrik aldım. Bu başarıda emeği geçenlere tekrar teşekkür ediyorum.” dedi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, CHP Yatağan İlçe Danışma Kurulu toplantısında, 30 Mart yerel seçimlerinde Türkiye genelinde büyükşehirlerde İzmir ile birlikte en fazla oyu aldıklarının altını çizdi. Başkan Gürün; “Yerel seçim sonuçlarına bakarak elde ettiğimiz başarıyı kutlamamız, aynı zamanda kaybettiğimiz yerleri de iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Muğla, Türkiye genelinde 30 büyükşehir içinde İzmir ile birlikte CHP’nin en fazla oy aldığı il. Bu başarıda emeği geçen herkese, başta Muğla örgütüme teşekkür ediyorum. Muğla’da kaybettiğimiz yerlerde, Seydikemer ve Kavaklıdere’de oylarımızı arttırdık. Köyceğiz’i çok az bir farkla kaybettik. 4 ilçede kaybımızın neden olduğunu iyi bilmek lazım. Muhtarlık seçimindeki karışıklıklar, oyların aynı zarftan çıkması konularında karışıklıkların yaşanmaması için sandık başı görevlilerin eğitimi konusu dikkatlice ele alınmalıdır. Ayrıca Muğla seçimlerinde diğer adayların göstermiş olduğu düzeyli seçim süreci için kendilerine tekrar teşekkür ediyorum.” dedi.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.