GÜRÜN, BODRUM'DA COŞKUYLA KARŞILANDI

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Gürün’ün katıldığı Bodrum Seçim Bürosunun açılışı mitinge dönüşürken Gürün de partililer tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.CHP Muğla Büyükşehir Belediye...

GÜRÜN, BODRUM'DA COŞKUYLA KARŞILANDI

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Gürün’ün katıldığı Bodrum Seçim Bürosunun açılışı mitinge dönüşürken Gürün de partililer tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün, hafta sonu seçim ofisi açılışları ve ziyaretler için Bodrum’daydı.

Bodrum’da Konacık, Gümüşlük, Turgutreis, Mumcular, Bodrum Merkez seçim ofisi açılışlarına katılan, vatandaşlara hitap eden Başkan Gürün ayrıca esnaf ziyaretlerini de sürdürdü. Başkan Gürün’e Bodrum ziyaretlerinde, Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan adayı Mehmet Kocadon, CHP Muğla Milletvekili Prof.Dr.Nurettin Demir, CHP 22.Dönem Muğla milletvekili Prof.Dr.Gürol Ergin, CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, partililer eşlik etti. Ayrıca ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, Bodrum Merkez Seçim Ofisi açılışındaki renkli simalardan biriydi.

Bodrum Neyzen Tevfik Caddesi Tarihi Yağhane binasında yer alan Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Merkez Seçim Ofisi açılışı binlerce Bodrumluyu bir araya getirdi. Açılışa sadece partililer değil, Bodrumlular da yoğun ilgi gösterdi. Ellerinde Türk bayrakları meydanları dolduran coşkulu kalabalık alkışlar ve sloganlarla Başkan Gürün’e ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a desteklerini gösterdiler. Başkan Gürün Bodrum Merkez Seçim Ofisi açılışında yaptığı konuşmada, 30 Mart seçimlerinin sadece yerel seçim olmadığını, Türkiye’yi kötü yöneten iktidara bir mesaj olacağını söyledi. Başkan Gürün; “ Bodrum’da muhteşem bir manzara var, siz kendinizi buradan göremiyorsunuz ama buradan bakınca sanki seçimler bitti galibiyeti kutluyoruz. Bu yerel seçimler çok farklı olacak. Çünkü Türkiye kötü yönetiliyor. Vatandaş devletin kurumlarına güvenmek, inanmak ister. Devlet içinde farklı yapılardan bahsedenler, devleti 11 yıldır yöneten kişiler. Bir vatandaş olarak, adalete, devletin kurumlarına güvenemiyorsak bu sürece tepkiyi demokratik yollarla sandıkta vereceğiz. Herkes sandığa gitmeli ve en yüksek katılımla seçimlere girmeliyiz. Daha önce hangi partiye oy vermiş olursa olsun, hoşgörüyle, sevgiyle, hep birlikte yürüyeceğiz. Ben çok şanslı bir adamım çünkü belediye başkanı aday arkadaşlarımın hepsi çok değerli, mükemmel insanlar. Muğla’da 13+1 i sizlerin desteği ve oylarıyla oluşturacağız. Ben 13 ilçe ve bir büyükşehri gerdanlığa benzetiyorum. Gerdanlıktaki incilerin en değerlilerinden biri Bodrum ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon. Mehmet Kocadon ile ağabey, kardeş olarak önümüzdeki 5 yılda çok büyük hizmetlerin altına birlikte imza atacağız.”dedi.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.