Gürün, 23 Nisan’ı kutladı

Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı için bir mesaj yayınladı. Başkan Gürün; “ Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş evresinde çok önemli kararların alınmasında, işgal altındaki...

Gürün, 23 Nisan’ı kutladı

Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı için bir mesaj yayınladı. Başkan Gürün; “ Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş evresinde çok önemli kararların alınmasında, işgal altındaki şehirlerden zor şartlarda gelen temsilcilerle oluşturulan ilk meclisten sonra 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi açılmıştır. Ulus egemenliğine dayanan, Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ sözünü temel alan meclisin 93.kuruluş yıldönümündeyiz. Ulusal egemenliğe, çocuklarına ve gençlerine büyük önem veren ve bu özelliğiyle bütün dünyaya örnek olan Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün 23 Nisan’ı çocuklara bayram olarak armağan etmesinin gururunu ve sevincini hep birlikte yaşamalıyız.” dedi.

Başkan Gürün; “Umutsuzluklardan, yokluklardan sonra kurulan, milletin iradesinin, fikirlerinin buluştuğu demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin karar mekanizması olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş gününü, ulusun egemenlik bayramını ve çocukların bayramını en içten dileklerimle kutlarım.” dedi.

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.