Gürmer Grup farklılık yaratıyor

Muğla, Gürmer Grup Yeşil Vadi evleriyle yeni bir çehreye ve yaşam alanına kavuştu.Gürmer Grup, yapı sektöründeki etkinliği ve örgütsel verimliliği ile müşterilerine, çalışanlarına, topluma ve çevreye kattığı değeri...

Gürmer Grup farklılık yaratıyor

Muğla, Gürmer Grup Yeşil Vadi evleriyle yeni bir çehreye ve yaşam alanına kavuştu.

Gürmer Grup, yapı sektöründeki etkinliği ve örgütsel verimliliği ile müşterilerine, çalışanlarına, topluma ve çevreye kattığı değeri sürekli ve belirgin şekilde arttırmayı kendisine misyon edindi. Gürmer Grup, Muğla’da sürekli kalite ve müşteri memnuniyeti ilkelerini temel alan bir anlayışla 1997 yılından bu yana büyük ve başarılı projele imza attı.

Gürmer Grup Muğla Koordinatörü başarı ve kalite çıtasını her geçen yıl daha da arttırdıklarını, konusunda uzman kadrolarla teknolojinin en son imkanlarıyla faaliyetlerini sürdürdüklerini belirterek, “ Yapı ve inşaat başta olmak üzere proje yönetimi, yatırım projeleri, fizibilite analizi, şirket aktiflerinin değerlendirilmesi, en etkin ve verimli kullanım analizi ve gayrimenkul mevzuatı alanlarında aktif olarak çalışıyoruz” dedi.

Çevreye ve doğaya uygun yapılar inşa ettiklerini vurgulayan Cengiz; “ Gürmer Grup olarak daima müşteri, ihtiyaç ve beklentilerini daha kaliteli hizmet ile karşılamak hedefindeyiz. Tüm çalışanlarımız da insanlığa yararlı olmaya azami düzeyde özen gösteriyoruz. Çağdaş, nitelikli ve doğal, çevreyle uyumlu yapılar inşa etmek için çalışıyoruz. Gürmer Grup olarak Menteşe’de hayat bulan bu değerli projemizle, huzur ve konforu bir yaşam biçimi olarak sunmayı amaçlayan Yeşil Vadi Evleri’ni Muğla’ya kazandırdık” diye konuştu.

Bu haber toplam 117 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.