Gürbüz, Ekspomed-Labtek Fuarı’nı değerlendirdi

20. Uluslararası İstanbul Ekspomed-Labtek Fuarına katılan Kamu Hastaneleri Birliği Genel sekreteri Uzm. Dr. Gürbüz Akçay fuarda son gelişmeleri yerinde inceleme fırsatı bulduklarını açıkladı.Fuara, Muğla’yı temsilen Muğla...

Gürbüz, Ekspomed-Labtek Fuarı’nı değerlendirdi

20. Uluslararası İstanbul Ekspomed-Labtek Fuarına katılan Kamu Hastaneleri Birliği Genel sekreteri Uzm. Dr. Gürbüz Akçay fuarda son gelişmeleri yerinde inceleme fırsatı bulduklarını açıkladı.

Fuara, Muğla’yı temsilen Muğla Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Gürbüz Akçay, Tıbbi Hizmetler Başkanı-Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Uz. Dr. Hasan Kaya, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Zeki Gürlesin, Mali Hizmetler Başkanı İsmail Öksüz’ün yanı sıra Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. Süreyya Kolcuoğlu, Sağlık Otelciliği Müdürü Taner Tanrıöğen, Ortaca Devlet Hastanesi Hastane Yöneticisi ve Başhekimi Uz. Dr. afer Kemal Çelebi, Yatağan Devlet Hastanesi Hastane Yöneticisi ve Başhekimi Dr.Gürsel Topal, Milas Devlet Hastanesi Hastane Yöneticisi ve Başhekimi Uz. Dr. Ali Gençarslan, Fethiye Devlet Hastanesi Hastane Yöneticisi ve Başhekimi Sedar Şahinoğlu katıldı.

Fuara katılan Muğla Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Gürbüz Akçay fuar hakkında değerlendirmelerde bulundu. Akçay, “Sağlık konusunda reformların hızlandığı kalite, güvenlik ve verimlilik faktörlerinin arttığı bir dönemdeyiz. Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan Sağlık Dönüşüm Programı çerçevesinde ülkemizde sağlık yatırımlarına büyük önem veriliyor. Sağlık Sektörünü bir araya getiren en önemli ticari fuar olan Ekspomed-Labtek Fuarlarının tıbbi alandaki gelişmelere önemli katkılar sağlayacağı inancındayım. Birçok firmanın sağlığın her alanına yayılmış ürünlerini sergiledikleri bu fuarda katılımcılar arasında bulunan Medikal Yatırımcı, satın almacı, Hastane Müdürü, Kamu Hastaneler Birlikleri Yetkilileri, Üniversite Hastaneleri Rektör ve Dekanları ile fikir alışverişlerinde bulunduk. Ekip arkadaşlarım ile birlikte hastanelerin tüm yatırım ihtiyaçlarına yön verecek gelişim ve değişim sağlayacak birçok cihaz, ürün ve donanımları tanıma ve birbiriyle kıyaslama fırsatı bulduk. Ekspomed-Labtek Fuarında, Görüntüleme, Ameliyathane, Yoğun Bakım, Fizik Tedavi, Rehabilitasyon, Ambulans Sistem ve Donanımları, Ortopedik Ürünler, Protezler, Hasta Yatakları, Acil, Kadın Doğum, Cerrahi, Sterilizasyon, Hastane Donanımları, Sarf Malzemeleri ve Laboratuvar gibi birçok alanda yeni geliştirilmiş cihaz, alet ve ekipmanlar tanıtıldı. Amacımız ilimizde yaşayan vatandaşlarımız ile yerli ve yabancı ziyaretçilere daha kaliteli hizmet sunmak. Sağlık alanında her türlü değişim ve gelişimin takipçisiyiz” dedi.

Bu haber toplam 111 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.