GÜNEŞ GİTTİ MAÇ BİTTİ

Muğlaspor yeni sezon açılışı ile birlikte sahasında ilk akşam maçını da yaptı. 18:15’de başlayan maçın 75’inci dakikasında hava kararınca maçın hakemi Celal Çakmak maçı sonlandırdı.Muğlaspor, 2013-2014 yeni sezon...

GÜNEŞ GİTTİ MAÇ BİTTİ

Muğlaspor yeni sezon açılışı ile birlikte sahasında ilk akşam maçını da yaptı. 18:15’de başlayan maçın 75’inci dakikasında hava kararınca maçın hakemi Celal Çakmak maçı sonlandırdı.

Muğlaspor, 2013-2014 yeni sezon açılış maçını Muğla Atatürk Stadyumunda Fethiyespor A2 takımıyla yaptı. Cuma günü saat 18:15’de başlayan dostluk maçı akşam 20:00’da bitmesi gerekirken havanın erken kararması nedeniyle maçın hakemi Celal Çakmak maçı15 dakika erken bitirdi. Sezonun açılışı ile birlikte ilk kez taraftarının karşısına çıkan Muğlaspor, bir ilk yaşayarak sahasında ilk kez akşam maçına çıkmış oldu.

Maçın hakemi Celal Çakmak, “ Maçı erken bitirmek istemiyordum ancak havanın tamamıyla kararması ve sahadaki ışıklandırmanın yetersizliğinden dolayı daha fazla oynatamadım” dedi.

Muğlaspor’un bu yüzdende profesyonel lige çıkmasını istiyorum diyen Muğlaspor Kulüp Başkanı Eminer İçten, “ Muğlaspor profesyonel ligde olmuş olsaydı devletten daha fazla destek görebilirdi. Ancak amatör ligde olduğu için devletten desteğini tam olarak alamıyor. Bu sezon profesyonel lige çıkarak devletten desteğimizi alıp çok güzel projeler gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Bu haber toplam 112 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.