GÜNDÜZ'DEN 2013 DEĞERLENDİRİLMESİ

Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Cemil Gündüz, 2013 yılının ülkenin yıkımda bir ileri aşamaya, çözülmede ve ihanet girişimlerinde kritik noktaya gelinin bir yıl olduğunu söyledi.Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Cemil...

GÜNDÜZ'DEN 2013 DEĞERLENDİRİLMESİ

Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Cemil Gündüz, 2013 yılının ülkenin yıkımda bir ileri aşamaya, çözülmede ve ihanet girişimlerinde kritik noktaya gelinin bir yıl olduğunu söyledi.

Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Cemil Gündüz, 2013 yılının Türkiye açısından yıkımın son aşaması, çözülme ve ihanette son noktaya gelinin bir yıl olduğunu söyledi. Hükümetin icraatlarını ve düzenlemelerini de eleştiren Gündüz; “ Etnik temelli bölücü terörün kaygı verici büyümesi, ısrarlı yayılması ve nifak saçan eylemlerine devam etmesi bu yıla damgasını vurmuştur. Ülke çıkarlarımız, asırlar içinde pişmiş ve olgunlaşmış devlet geleneklerimiz, milletimizin birlikte yaşama irade ve azmi zedelenmiştir.

Söze gelince, “halka hizmet Hakk’a hizmettir”  düsturuyla iktidara gelen Adalet ve Kalkınma Partisi, sonunda kendi cebine, kendi hesabına, kendi ailesine hizmet eden bir çıkar ittifakına dönmüştür. Ülkemiz yolsuzlukla anılan, her tarafı yolsuzluk kokan bir iktidarın elinde kıvranmaktadır. 17 Aralık 2013 günü erken saatlerde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan “Rüşvet ve Yolsuzluk Operasyonu” aslında malumun sadece ilanı olmuştur.

Bu soruşturmalarda şüpheli olarak ifadesine başvurulacak kişiler hükümet eliyle korunmuş, açıkça hukuksal yaptırım ve tedbir ihlal edilmiştir. Başbakan ve hükümeti adli kolluk görevini yapmakla mükellef olanlara engel çıkarmış, şüphelileri adalete teslim etmeyerek suç işlemiştir. Buradan sormak istiyorum; madem o kadar beyaz bir karneniz var, neden yargı önünde kendinizi savunmaktan bu kadar korkmaktasınız?

Son günlerde hepimizin şahit olduğu “geleneksel gündem saptırma çalışmaları” tüm hızıyla devam ederken Sayın Başbakan ve yancıları dikkatleri asıl olayların üzerinden uzaklaştırmak, rüşvet ve yolsuzluk iddialarını unutturmak için neden canını dişine takmaktadır?  Şunu unutmayın; bu millet artık bu basit hamleleri yutmayacaktır. Şüphesiz bu bayat hamleler AKP hükümetinin son çırpınışlarıdır.”dedi.

“Alan, adi bir kumpasa alındı”

Emekli General MHP Milletvekili Engin Alan’ın adi bir kumpasla bölücülere karşı rehin tutulduğuna dikkat çeken Gündüz şunları söyledi:”Daha önceki basın açıklamalarımızda sıklıkla belirttiğimiz gibi İmralı, Silivri ve KCK arasında denge arayışları vardır. Sayın Engin Alan  bu adi kumpasta bölücülere karşı rehin olarak  tutulmuştur.  Fakat unutulmasın ki  bu hain pazarlıkları yerle bir edip bunun hesabını sormak bizim boynumuzun borcudur! Bizim için İstanbul Milletvekilimiz Sayın Engin Alan en başından  beri suçsuzdur. Her ne kadar üstü kapatılmaya çalışılsa da  5 pkk’lının  serbest bırakılıp onun içeride kalması şerefsizce yazılan iğrenç bir senaryonun sonucu olarak Türk milletinin hafızasına kazınmıştır!

Bizler Ülkücü Hareketin mensupları olarak hakkın yerini bulması ve milletvekilimizin aramıza dönmesi için tüm mücadelemizi ortaya koymaktan geri durmayacağımızı belirtmek isteriz.”

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.