Günaydın, Bodrum’da lezzet şöleni yaşatacak

Et severlerin değişmez adresi Günaydın, gözde tatil ve eğlence merkezi Bodrum'un, uğrak noktası Palmarina Bodrum’daki şubesinin kapılarını yeni sezona açıyor. Misafirlerini üstün hizmet kalitesi ve lezzetli menüsü ile ağırlayacak...

Günaydın, Bodrum’da lezzet şöleni yaşatacak

Et severlerin değişmez adresi Günaydın, gözde tatil ve eğlence merkezi Bodrum'un, uğrak noktası Palmarina Bodrum’daki şubesinin kapılarını yeni sezona açıyor. Misafirlerini üstün hizmet kalitesi ve lezzetli menüsü ile ağırlayacak olan Günaydın, özel olarak hazırladığı içecek menüsüyle de fark yaratacak. Restoran sektörüne adını altın harflerle yazdıran Günaydın, bu yaz da Bodrum'da unutulmaz yemek deneyimi yaşatacak.

İstanbul, Ankara, Antalya ve Samsun başta olmak üzere 43 şubesi ile etin vazgeçilmez adresi olan Günaydın, Bodrum şubesinin kapılarını 2015 yazına açmaya hazırlanıyor. Yalıkavak’taki Palmarina’da bulunan Günaydın, marifetli ustaların dokunuşuyla şekillenen ve en ideal ısıda pişirilen etleriyle, tatil için Bodrum'u tercih edenlerin damaklarında unutulmaz bir tat bırakacak.

Marinanın eşsiz manzarasına hakim konumuyla dikkat çeken Günaydın'ın geniş bahçesi bu yaz Bodrum'un gözdesi olacak. İki katlı restoranın bahçesinde yer alan havuz bölümü ise lezzetli yemeklerin yanında keyifli bir ortam sunacak. Köfte, döner, burger, dürüm başta olmak üzere bir çok et, tavuk ve kebap çeşitlerinin yer aldığı zengin menüsüyle hem damaklarda hem de akıllarda unutulmaz bir tat bırakacak. Marinada ya da teknelerinde zaman geçirmek isteyenlere özel paket servis hizmeti sunan Günaydın'ın geniş içecek menüsünde yer alan lezzetli içecekleri ise sıcaktan bunalanlara serinlik katacak.

Günaydın, tüm şubelerinde olduğu gibi Bodrum'da da minik misafirlerini unutmadı. Özel hazırlanan kids menüsü çocukları doyurucu ve leziz yemeklerle buluşturacak."Kids paradise” su parkının hemen yanında yer alan bahçesi çocuklarını oynarken izlemek isteyen ailelere benzersiz fırsatlar sunacak.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.