GÜMÜŞ'ÜN KÖY GEZİLERİ SÜRÜYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş Köy ziyaretlerinde sevgiyle karşılanıyor. Yerel Seçimlere az bir süre kala CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş ve beraberindeki Meclis Üyesi...

GÜMÜŞ'ÜN KÖY GEZİLERİ SÜRÜYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş Köy ziyaretlerinde sevgiyle karşılanıyor. Yerel Seçimlere az bir süre kala CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş ve beraberindeki Meclis Üyesi Adayları her gün köy ziyaretlerini sürdürüyor.

CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş’ün köy gezileri aralıksız olarak sürüyor. Son olarak Kozağaç Köyü’nü ziyaret eden CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş’ü köylüler karşıladı. Burada köylülere hitaben bir konuşma yapan Gümüş, “Bildiğiniz gibi Muğla artık Büyükşehir oldu. Bununla beraber Muğla Merkez’in adıda Menteşe ilçesi oldu. Menteşe ile beraber çevremizdeki köylerde mahalle oldu. Köylerimizin mahalle olmasına bizler karşı çıktık. Genel Başkanımız da bunun mücadelesini verdi. Çünkü her ne kadar mahalle olsanız da, netice itibari ile geçiminizi tarımla, hayvancılıkla sağlıyorsunuz” dedi.

Gümüş, köylere ve köy çocuklarına çok önem verdiğini belirterek, “Bende sizin gibi köylü bir kardeşinizim. Mesleğim icabı da Muğla’mızın bütün köylerini gezdim. O nedenle sıkıntılarınızı çok yakından biliyorum. Projelerimiz de buna göre hazırladık. Mahalle olduğunuz için alt yapı, içme suyu, ulaşım ve köy yollarının ana hatlarının bakımı Büyük Şehir’in sorumluluğunda. Fakat yine bu işleri Büyükşehir ile birlikte yapacağız. Çünkü tabiri caizse Büyükşehir’e artık göbekten bağlandık. Bunun yanında köy içi yolların bakımı, parke taşı döşeme gibi, cami, mezarlık ve okulların bakımı, park, bahçe bakımınız, çöplerinizin alımı gibi işleri de Menteşe Belediyesi olarak bizler yapacağız. Biz yapacağız diyorum çünkü yapılan anketler de, kamuoyu yoklamalarında bile en yakın rakiplerimize fark atmış durumdayız. Geri dönüşümlerde çok olumlu” diye konuştu.

Gümüş konuşmasında, “Sizlerin geçim kaynağınız tarım ve hayvancılık. Bunun için yetiştirdiğiniz ürünlerinizi Muğla’da yeni adıyla Menteşe’de satmanız için pazarlar oluşturacağız. Haftanın belirli günlerinde bu pazarlarda ürünlerinizi satıp gelir sağlayabileceksiniz. Üstelik size ayrılan bu alanlar için hiçbir ücret tahsil edilmeyecek. Bunun yanında çocuklarınız zayıf dersleri için ücretsiz kurslar düzenleyeceğiz. Ayrıca bu çocuklarımız için gezi, tiyatro, spor gibi birçok etkinlik düzenleyeceğiz. Bunun yanında Belediyemiz tarafından ücretsiz hukuk işleri danışmanlık hizmetleri vereceğiz. Şuan birkaç köyde bulunan çok amaçlı salon hizmetini isteyen bütün köylerimiz de uygulayacağız”şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.