Gümüş’ün ilk ziyarete Kaymakam Arslan’a

Menteşe Belediye Başkana Bahattin Gümüş ve meclis üyeleri ilk ziyaretlerini Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan’a yaptılar.Muğla’nın yeni ilçesi Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve Belediye Meclis üyeleri mazbatalarını...

Gümüş’ün ilk ziyarete Kaymakam Arslan’a

Menteşe Belediye Başkana Bahattin Gümüş ve meclis üyeleri ilk ziyaretlerini Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan’a yaptılar.

Muğla’nın yeni ilçesi Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve Belediye Meclis üyeleri mazbatalarını aldıktan sonra ilk ziyaretlerini Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan’a yaptılar.

Ziyarette konuşan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Menteşe'nin ilk Belediye Başkanı olmanın heyecanını yaşıyorum. Bize tanınan imkanlar dahilinde Menteşe için çalışacağız ve hizmet vereceğiz. Hizmet alanımız genişledi. Bunun yanında Büyükşehir yasası ile hizmet alanlarımızın sınırları belli. Görev süremiz içinde Kaymakam olarak sizinle iyi bir fikir birlikteliği oluşturmak ve vatandaşlarımıza hizmet vermek istiyoruz. Sizinle beraber yeni yasa ile her ne kadar statü gereği mahalle olarak anılsalar da bütçemiz el verdikçe bir şeyler kırsal bölgelerimiz için hizmet üretmeye çalışacağız” dedi.

Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan ise, “Hareketli ve yer yer sıkıntılı, yer yer zevkli bir seçim sürecini tamamladık. Biz de biraz mesafeli, biraz yakından, biraz uzaktan takip ettik. Muğla'ya özelliklede Menteşe'ye hayırlı olsun. Ben Menteşe’nin kurucu kaymakamıyım, Başkanımız da kurucu seçilmiş Belediye başkanı. Kuruluş çalışmalarımız hala devam ediyor. Alanınız çok geniş. 1652 kilometre karelik bir alana hizmet götüreceksiniz. Özel İdare kapanınca tabi ağırlıklı olarak bu yük Menteşe Belediyesi'ne ve Büyükşehir'e geçti. Muhtarlarımız öncelikle bize geliyorlar. Ağırlıklı olarak icracı makam biz olmayacağız, belediye olacak. Yer yer biz problemleri size aktaracağız, gerekirse koordine edeceğiz. Daha iyisini yapma gayreti içerisinde olursunuz el birliği ile bu bölgenin insanına hizmet vermek için çalışacağız” dedi.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.