Gümüş’ten, Tıp Bayramı mesajı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında,  “Tüm zorluklara rağmen mesleklerini büyük bir duyarlılıkla yerine getiren, hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın...

Gümüş’ten, Tıp Bayramı mesajı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında,  “Tüm zorluklara rağmen mesleklerini büyük bir duyarlılıkla yerine getiren, hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın daha iyi şartlarda hizmet vermesi gerekiyor” dedi.

Başkan Gümüş mesajında şu ifadelere yer verdi; “Bireylerin sağlıklı bir yaşam sürebilmeleri, hastalandıklarında tedavilerinin yapılabilmesinde, hekimlerimize ve sağlık çalışanlarımıza büyük görevler düşüyor. Her geçen gün büyük ilerlemeler kaydeden tıp alanında, görev yapan hekim ve sağlık çalışanlarımızda bu kapsamda vazgeçilmez bir önem taşıyor. Fakat İnsanların sağlığına kavuşmalarında “Hipokrat Yemini” ederek, tüm zorluklara rağmen, mesleklerini büyük bir duyarlılıkla sürdüren, bu kutsal mesleğin mensubu hekimlerimizin, daha iyi şartlarda hizmet vermesi gerekliliği de bir gerçek. Temennimiz hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız için gerekli düzenlemelerin bir önce yapılması. Bu anlamda kendilerine sağlığımızı teslim edip, yaptıkları çalışmalarla da bizlerin sağlıklı bireyler olmasında temel bir güç ortaya koyan bu kutsal mesleğin değerli temsilcilerini tebrik ediyor, daha nice yıllarda bu mutluluğu taşımalarını temenni ediyorum.  Hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın en anlamlı günleri olan “14 Mart Tıp Bayramı”nı içtenlikle kutluyorum” dedi.

Bu haber toplam 58 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.