Gümüş’ten Muğlaspor’a ziyaret

CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş, Muğlaspor Kulübünü ziyaret ederek Başkan Eminer İçten ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde CHP’nin Menteşe Belediye Başkan...

Gümüş’ten Muğlaspor’a ziyaret

CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş, Muğlaspor Kulübünü ziyaret ederek Başkan Eminer İçten ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde CHP’nin Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş Muğlaspor Kulübünü ziyaret etti. Kulüp Başkanı Eminer İçten ve çok sayıda yönetim kurulu üyesi tarafından karşılanan Başkan Adayı Gümüş’e Kafaca Belediye Başkanı Murat Gökalp, Bayır Belediye Başkanı Cumhur Çoban ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Güven eşlik etti.

Ziyaret sırasında konuşan Muğlaspor Kulübü Başkanı Eminer İçten, Başkan Adayı Gümüş ve ekibine ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti. Başkan İçten, “30 Mart seçimlerinde size ve ekibinize başarılar diliyorum. Sizin ve ekibinizin Muğlaspor’a olan ilgisi ve sevgisini yakından biliyoruz. Göreve seçilmeniz halinde Muğlaspor için elinizden ne geliyorsa yapacağınıza eminim. Zaten ekibinizde bulunan Sayın Belde Belediye Başkanlarımız her zaman kulübümüze büyük destekler verdiler” dedi.

Çocukluğundan bu yana her zaman Muğlaspor’u yakından takip ettiğini ve Muğlaspor sevgisinin çok büyük olduğunu ifade eden CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş, “Çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Yapılan anketler ve halkımızın ilgisi seçimleri kazanacağımızı gösteriyor. Çalışmalarımız çerçevesinde arkadaşlarımla beraber çok değer verdiğimiz ilimizin takımı Muğlaspor’u da ziyaret etmek istedik. Benim çocukluğumda okul hayatım Muğla merkezde geçti. Bu sürede Muğlaspor’un maçlarının hepsini yakından takip ettim. Sporu seviyorum ama Muğlaspor’u çok daha fazla seviyorum. Göreve seçilmemiz haline Muğlaspor için kanunlar çerçevesinde elimizden ne geliyorsa fazlası ile yapacağız. Her zaman Muğlaspor’un yanında ve destekçisi olacağız’ diye konuştu.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.