Gümüş’ten mahalle toplantısı

CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş’ün mahalle toplantıları Karşıyaka mahallesinde devam etti.CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş ve beraberindeki Meclis Üyesi Adayları Karşıyaka Mahallesi sakinleri...

Gümüş’ten mahalle toplantısı

CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş’ün mahalle toplantıları Karşıyaka mahallesinde devam etti.

CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş ve beraberindeki Meclis Üyesi Adayları Karşıyaka Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Gümüş, sıcak karşılama için mahalle sakinlerine teşekkür ederken, “Öncelikle bizleri bu sıcak karşılamanız için teşekkür ederim. Burası miting alanı gibi olmuş” dedi.

Menteşe Belediye Başkan Adayı Gümüş, konuşmasına şöyle devam etti “Karşıyaka mahallesi ile hep iç içe olan belediyemiz, bu birlikteliğini Menteşe Belediyesi olduktan sonra da devam ettirecektir. Ben ve ekibim Menteşe için neler yapılacaksa, sizlerle beraber yapacak. Hemen aşağınızda Saburhane var. Burayı da bir turizm merkezi haline getirmek istiyoruz. Buranın turizmde cazibe merkezi haline gelmesi, hem Saburhane hem de Karşıyaka mahallesine faydası olacaktır. Sportif anlamda Saburhanespor’u kurdunuz. Sporu seven bir başkan adayı olarak bu anlamda da üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Artık Muğla’da 2 tane belediye var. İnşallah 30 Mart’tan sonra hizmetlerimiz artarak devam edecek. Büyükşehir Belediyesi ve sizlerle el ele , kol kola bu kenti daha da güzelleştirip, geliştireceğiz” dedi.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.