Gümüş’ten Ayyıldız’a ziyaret

CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş ve beraberindeki Meclis üyesi Adayları Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığını ziyaret etti.Ziyarette Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu...

Gümüş’ten Ayyıldız’a ziyaret

CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş ve beraberindeki Meclis üyesi Adayları Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyarette Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Ayyıldız ile bir araya gelen Gümüş, “Esnafımız ile devamlı olarak bir araya geliyor, her fırsatta onları ziyaret etmeye çalışıyoruz. Esnafımızın sıkıntılarını çok iyi biliyoruz. Bu anlamda esnaf arkadaşlarımız ile ilgili birçok projemiz var. Tabiî ki önemli olan bu projelerimizi hayata geçirmek. Bunun bilincindeyiz. Ayağı yere basan, gerçekliği olan projelerimizi inşallah ben ve ekibim, sizlerinde fikirleri doğrultusunda hep birlikte hayata geçireceğiz” dedi.

Ziyaretten mutluluk duyduğunu belirten Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Ayyıldız, “Esnafımızın sizin de söylediğiniz gibi bir çok sıkıntısı bulunuyor. Bu sıkıntıların biran önce çözüm bulması lazım. İnanıyorum ki 30 Mart seçimleri sonrası esnafımız sıkıntılarına çözüm bulunur. Bu bağlamda size ve ekibinize seçim çalışmaları kapsamında başarılar dilerim” dedi.

Bu haber toplam 57 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.